Je interieur updaten met een ander kleurtje op de muur en nieuwe woonaccessoires, geeft energie. Je hebt het gevoel dat er heel veel veranderd is, maar het zijn de kleine dingen die het hem doen. De nieuwe trendkleuren van 2020 zijn al bekend, maar zijn deze kleuren nu geschikt voor interieurstyling of verkoopstyling?


Interieurstyling of verkoopstyling?

Misschien is het goed om eerst even uit te leggen wat het verschil is tussen interieurstyling en verkoopstyling. Als je niet gaat verhuizen maar je wilt wel je interieur updaten, dan noemen we dat interieurstyling. Bij interieurstyling maak je van je huis een thuis. Je kunt je eigen smaak doorvoeren in het interieur en dat hoeft niemand mooi te vinden. Maar ga je verhuizen en komt jouw huis binnenkort in verkoop, dan maak je van je thuis weer een huis. Dan gaat het erom om de woning zo neutraal mogelijk en niet smaakgebonden in te richten en te stylen, zodat deze geschikt is voor een zo groot mogelijke doelgroep. Daarmee is de kans groter dat de woning snel en voor de beste prijs wordt verkocht.

Geef eens wat kleur aan je interieur

Herfstig weer… regen, wolken en een flauw zonnetje wisselen elkaar af. De temperatuur daalt, de verwarming mag weer een beetje aan. Echt herfst! Een mooie tijd om er binnen weer even iets gezelligs van te maken. Nieuwe kussentjes, draadmand met hout bij de kachel, lekker warm plaidje op de bank en misschien wel een ander kleurtje op de muur. En vaak al met een kleine investering ziet je huis er de komende tijd weer heel anders uit. Heb jij de trendkleuren van 2020 al gezien?

Trendkleuren van 2020

De grote verfmerken komen jaarlijks met een nieuwe kleurentrend, ook voor 2020 zijn deze kleuren al gepresenteerd. Histor gaat komend jaar voor Chinese Porcelain, een prachtige mix van kobalt- en inktblauw, een diepe, krachtige blauwtint. Een prachtige nieuwe kleur geschikt voor interieurstyling. Flexa kiest voor Tranquil Dawn, een mixkleur tussen groen, blauw en grijs, vergelijkbaar met de ochtendlucht. Beide trendkleuren zorgen voor rust, warmte en balans in het interieur. En dat is nou net wat wij nodig hebben in ons hectische dagelijks leven.

Huis verkopen? Verkoopstyling!

Rustige, neutrale en zachte tinten in het interieur zien wij natuurlijk ook heel graag terug bij de verkoopstyling van een woning. Neutrale tinten aangevuld met af en toe wat lichte kleurtjes geven een ruimte een frisse en vriendelijke indruk, tot aan het kleinste kamertje aan toe. In combinatie met verschillende soorten materialen vormt het een eenheid en geeft het geheel een warm gevoel. Voor de meeste mensen die een huis zoeken is het fijn als de woning neutraal en met lichte kleuren is ingericht. Je creëert hiermee een zogenoemd ‘vakantiehuis’-gevoel, daar wordt toch iedereen blij van. En bij de verkoop van een woning is dat gevoel echt onmisbaar! Dus ga jij je huis binnenkort verkopen? Schakel een verkoopstylist in en maak van je thuis weer een huis!

TIP
Binnenkort jouw woning verkopen? Begin op tijd met opruimen en de herstelwerkzaamheden. Kijk of je nog een fel gekleurd muurtje wit (RAL9010) kunt schilderen en zorg voor een neutrale uitstraling. Dan heb je daarna lekker de tijd voor het restylen van de woning en ben je op tijd klaar voor de fotoshoot.

Meer stylingtips of extra handjes bij de verkoopstyling nodig? Schakel Jacx Vastgoedpresentatie in! Met duidelijk tips & tricks en misschien wel een beetje hulp is je woning klaar voor de fotoshoot. En echt, met minimale middelen bereik je vaak het maximale verkoopresultaat. Vraag naar de mogelijkheden.