Onlangs het verzoek gekregen om een fotoshoot te verzorgen van een appartement in Bussum met prachtige ligging aan de Bussumerheide. Het appartement is compleet verbouwd en voorzien van een nieuwe pvc vloer, glazen deuren met zwart metalen kozijnen, een L-vormige keuken compleet met apparatuur en sanitair in neutrale tinten, tijdloos dus. Echt een plaatje en helemaal gereed voor de verhuur.¬† Voor de toekomstige verhuur zijn foto’s nodig voor plaatsing op Funda, tijd dus voor de fotoshoot! Er was een aandachtspunt.. het appartement stond leeg en een ingerichte woning verhuurt nu eenmaal beter dan een lege. Tijdelijk inrichten met kartonnen meubels was een mogelijkheid, maar de eerste huurder zou binnen enkele dagen het appartement al gaan bewonen. En gezien het beschikbare budget, is er daarom voor gekozen om ingetekende plattegronden in Floorplanner te maken. De plattegronden die je op Funda ziet, maar dan realistisch ingetekend met meubels en woonaccessoires. Deze plattegronden zijn weergegeven in 2D en 3D en laten de mogelijkheden en potentie van de woning zien. Bekijk hieronder een deel van het eindresultaat van een toch aantrekkelijke woningpresentatie van een leeg huis!