Wat is het toch genieten als je voor een woning de verkoopstyling en fotografie mag verzorgen. Het hele huis mooi maken naar je eigen idee en dit dan ook nog eens op de gevoelige plaat vastleggen zoals jij het hebt bedoeld. Maar dit valt of staat natuurlijk met het advies dat je verkopers geeft en de inspanningen die zij willen verrichten om de woning zover mogelijk verkoop klaar te maken. De woning zag er goed en verzorgd uit, het schilderwerk zat strak in de lak, de ramen waren gelapt, de tuintegels mosvrij en de bloempotten waren voorzien van mooie, verse planten. Het weer zat mee en dus was het een uitstekende gelegenheid om alvast de buitenfoto’s te maken. 

Al na een paar dagen was het huis ook van binnen piekfijn opgeruimd, schoongemaakt, stonden er verse bloemen op tafel en lag er vers fruit op de fruitschaal. Alle adviezen waren opgevolgd en uitgevoerd, de hoogste tijd dus voor de verkoopstyling en de fotoshoot. Naast de aanwezig woonaccessoires zijn er ook nog nieuwe accessoires toegevoegd om zo de juiste sfeer te creëren. Hieronder zijn enkele foto’s van de woningpresentatie opgenomen. En het eindresultaat mag er zijn, want de woning is niet alleen binnen enkele dagen, maar ook nog eens ruim boven de vraagprijs verkocht. Verkoopstyling werkt!