Villa Rietvink is een representatief kantoorverzamelgebouw in Laren. Deze karakteristieke kantoorvilla met rieten kap en prachtig aangelegde tuin dateert uit 1926 en heeft als verschillende bestemmingen dienst gedaan. Zo is het ooit een woonhuis geweest, maar later ook een dokterspraktijk en notariskantoor. Dit gemeentelijk monument is in 2017 van buiten en van binnen hoogwaardig en karaktervol gerenoveerd met behoud van diverse stijlkenmerken en originele details. De indeling, het kleur- en materiaalgebruik en het behoud van de vele authentieke details brengen de geschiedenis weer tot leven. Daarnaast is het gebruik van stijlvol meubilair en fraaie woonaccessoires een waardevolle aanvulling en dat maakt het plaatje helemaal compleet. 

Bij kantoorvilla Rietvink kun je terecht voor een kantoorkamer naar eigen wens en smaak. Alle ruimtes zijn namelijk uniek in afmeting, sfeer en kleur. De ruimtes in deze kantoorvilla variëren van 1-20 werkplekken en zijn al volledig gestoffeerd. Voor de fotoshoot zijn alle ruimtes gestyled met het aanwezige meubilair en sfeervolle woonaccessoires. Het was een bijzonder mooie ervaring om voor zo’n uniek en authentiek pand de fotostyling te verzorgen en daarna alle kleurrijke ruimtes, doorkijkjes en authentieke details te mogen vastleggen voor de Funda presentatie!

Naast de foto’s heb ik van deze fantastische kantoorvilla ook een promotiefolder mogen maken. Het is een prachtig drieluik geworden waarmee je een goed beeld krijgt van de diversiteit aan kantoorruimtes en direct de unieke entourage beleeft. 

Deze vastgoedpresentatie heeft op Funda in Business gestaan. Alle kamers in Villa Rietvink zijn inmiddels verhuurd.