Vastgoed hoeft natuurlijk niet alleen voor de verkoop of verhuur gefotografeerd te worden. Het kan ook zijn dat men graag het eindresultaat van een geslaagde verbouwing wil laten vastleggen. Als een woning helemaal is omgetoverd tot een prachtig (t)huis en daar zoveel tijd en aandacht aan is besteed, dan ben je daar trots op en wil je dat graag laten zien. Dit verdient dan ook echt een professionele fotorapportage waarmee je kunt laten zien wat je in huis hebt en anderen kunt inspireren. En als deze verbouwde woning ook nog eens ligt in het gezellige vestingstadje Naarden-Vesting, dan mogen een paar sfeerfoto’s van de omgeving natuurlijk niet ontbreken.

Dit betreffende appartement dat gevestigd is in de oude Vestingschool is recentelijk verbouwd. Naast een nieuwe indeling is de gehele woning geheel ingericht en gestyled naar eigen wens en smaak van de nieuwe bewoners. Het appartement heeft meerdere woonlagen, een fraaie vide en is voorzien van grote dakramen die zorgen voor een ruimtelijk effect en veel daglichttoetreding. Alle ruimtes en positieve punten van de woning zijn optimaal benut. Er is onder andere een werkplek bij het raam gecreëerd, gezellige slaapplaatsen op de vide en zelfs een loungehoek met grote openslaande dakramen waar je uitstekend kunt relaxen, een boek kunt lezen met voldoende daglicht en heerlijk van de wolkenlucht kunt genieten. Complimenten!