Van BPD Gebiedsontwikkeling uit Amersfoort heeft Jacx het verzoek gekregen om een modelwoning in te richten en te fotograferen in het prachtige project Koningsdaal op de welbekende nieuwbouw locatie Waalfront in Nijmegen. In fase 11 worden daar zeer royale appartementen en stadsvilla’s gebouwd met unieke ligging aan De Waal. De ingerichte stadsvilla heeft maar liefst 188m² woonoppervlakte verdeeld over 4 woonlagen. De woning wordt aangeboden met een All-Inclusive actie, dat wil zeggen dat de keuken, badkamer, toilet, tuin, wand- en vloerafwerking zijn inbegrepen in de prijs. Dat is nog eens vorstelijk wonen in Nijmegen!

Het doel van het inrichten van een modelwoning is om de kandidaat kopers te laten zien welke ruimte, mogelijkheden en potentie het huis biedt. Alle vertrekken in de woning worden dan functioneel ingericht en geven een goed beeld van de eventuele inrichting. De meubels en woonaccessoires worden op maat uitgezocht, passend bij de doelgroep en de woning. Hiermee wordt een zo neutraal mogelijke sfeer gecreëerd die een brede doelgroep zal aanspreken, zo voelt men zich snel thuis in deze nieuwe villa.

Om de woning verder te promoten mogen aansprekende foto’s natuurlijk niet ontbreken, hiervoor heeft Jacx Vastgoedpresentatie dan ook een sfeervolle fotorapportage gemaakt. De foto’s laten de unieke ligging in het historische gebied en aan het water zien, maar ook alle usp’s van de woning zijn met aandacht in beeld gebracht. Zo kunnen alle belangstellenden direct zien wat deze royale stadsvilla allemaal te bieden heeft. Een zee aan ruimte, een woonkeuken met eiland, een woonkamer op de 1e verdieping met erker en schuifpui over de volle breedte die een waanzinnig uitzicht geven op De Waal, een luxe ingerichte badkamer en een volledige slaapverdieping op de 4e woonlaag. Dan mag je deze stadsvilla gerust buitengewoon noemen!

Deze modelwoning is met vakkennis op maat ingericht met eigentijds meubilair en woonaccessoires die met zorg zijn uitgezocht. Het ontwerp van de inrichting en de interieurstyling is verzorgd door Annette Weyand van Mod’Arte Woningpresentatie.  De projectcoördinatie en fotografie van deze modelwoning is uitgevoerd door Jacx Vastgoedpresentatie.