Een nieuwbouwhuis te koop inclusief nieuwe keuken, badkamer, tuin, vloer- en wandafwerking, dat klinkt echt fantastisch, je kunt er zo in! Maar bij de bezichtiging is de woning toch leeg en ongezellig. Het blijft voor veel mensen lastig om te zien hoe groot de ruimtes zijn, wat de woning allemaal te bieden heeft en hoe je de woning eventueel kunt inrichten. Dan is een modelwoning echt een uitkomst! Met het verzoek van projectontwikkelaar BPD om een modelwoning in Nijmegen te verzorgen, gaan wij dan ook met heel veel enthousiasme aan de slag!

Locatie bezoek

Eerst maar eens even op locatie kijken. Wow, wat een te gekke plek is dit! Door het behoud van de authentieke gebouwen in Waalfront voel je direct de historie van de oudste stad van Nederland, echt een uniek stukje Nijmegen. Niet alleen de locatie is bijzonder te noemen, maar zeker ook deze royale stadsvilla met maar liefst 4 woonlagen. Als je in de woning rondloopt, krijg je waanzinnig veel ideeën om de woning in te richten. Echt heel inspirerend!

Inrichting op maat

Naast het bekijken van de woning is het natuurlijk belangrijk om te bepalen voor welke doelgroep deze woning zeer geschikt is, hierop wordt namelijk de inrichting afgestemd. Bij het maken van een plan voor de inrichting, wordt nagedacht over welke sfeer de inrichting meekrijgt en welke kleuren hiervoor geschikt zijn. Alle meubels en woonaccessoires worden op maat en bijpassend bij het huis uitgezocht. Elke ruimte krijgt een functie, alle ruimtes in deze stadsvilla worden optimaal benut om echt alle mogelijkheden van de woning te laten zien. De verschillende soorten woonaccessoires zijn nodig voor de finishing touch en zo wordt de uiteindelijke sfeer bepaald. Nadat de woning helemaal is ingericht en gestyled, is de stadsvilla bijna klaar voor de verkoop.

Fotoshoot

Zonder styling geen foto’s en zonder foto’s geen promotie, tijd dus voor de fotoshoot. Want nu de woning er spik en span uitziet, wil je dat natuurlijk ook zo vastleggen op beeld. De foto’s laten de unieke ligging in het historische gebied en aan het water zien, maar ook alle usp’s van de woning zijn met aandacht in beeld gebracht. Zo kunnen belangstellenden direct zien wat deze royale stadsvilla allemaal te bieden heeft. Een zee aan ruimte, een woonkeuken met eiland en openslaande deuren naar de tuin, een woonkamer op de 1e verdieping met erker en schuifpui over de volle breedte die een waanzinnig uitzicht geven op De Waal, een luxe ingerichte badkamer en een volledige slaapverdieping met dakkoepel op de 4e woonlaag. Met deze eigenschappen mag je deze woning gerust buitengewoon noemen en dat wil je graag zo overbrengen met de foto’s.

Binnen kijken?

Nu de modelwoning is ingericht, de foto’s zijn gemaakt en de woning wordt gepromoot op internet, kunnen er afspraken worden gemaakt voor bezichtiging. De makelaar leidt de belangstellenden rond (coronaproof uiteraard) en geeft antwoord op al je vragen. Maar wacht niet te lang met het reserveren van een afspraak, want door deze modelwoning kon er nog wel eens veel belangstelling zijn voor deze laatste stadsvilla’s ….. Je zou hier maar mogen wonen!

TIP

Spreken de foto’s je heel erg aan en ben je op zoek naar een zeer royale woning met fraai uitzicht op een unieke locatie in Nijmegen? Bekijk dan deze vastgoedpresentatie en bel direct voor een afspraak om deze te gekke modelwoning te bezichtigen.

Ook werkzaam bij een projectontwikkelaar of woningcorporatie en verantwoordelijk voor de verhuur of verkoop van nieuwbouw woningen? Dan kun je met een modelwoning het vastgoed eens goed in de schijnwerpers zetten. Schakel dan Jacx Vastgoedpresentatie in! Met verkoopstyling en gedegen fotografie krijgt jouw onroerend goed ook meerwaarde!