De maand december is echt een mooie tijd voor reflectie. Veel mensen nemen hun persoonlijke ontwikkeling weer onder de loep. Anderen blikken zakelijk terug op het afgelopen jaar, kijken alvast vooruit en stellen nieuwe doelen vast. Bijzonder nuttig! Want reflecteren geeft je zoveel waardevolle inzichten die je weer op allerlei vlakken kunt inzetten. Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd en wat zijn de plannen voor het nieuwe jaar?

 

Het afgelopen jaar
Voor mij is 2020 persoonlijk gezien een redelijk onbewogen jaar geweest. Naast het vreselijke coronavirus dat heel de wereld in de greep houdt, is er natuurlijk altijd wel iets. Maar geen vervelende gebeurtenissen met familie en vrienden, iedereen gezond en alles in rustig vaarwater. En gelukkig maar! Maar zakelijk gezien het tegenovergestelde, enerverend en avontuurlijk. Mijn eerste volle ondernemersjaar met Jacx Vastgoedpresentatie en dat was echt één grote ontdekkingsreis!

Het ondernemerschap
En met die grote ontdekkingsreis bedoel ik dat het ondernemerschap je een hele andere kijk op de wereld geeft, waarin je je eigen doelen en balans bepaalt. Wat vind ik leuk om te doen, welke kant ga ik op, waar ga ik op focussen, wie is mijn doelgroep, waar is er vraag naar en welke toegevoegde waarde kan ik leveren. Een hele nieuwe wereld gaat voor je open, er komt veel op je af en je mag helemaal zelf bepalen hoe je dat gaat invullen. Je probeert dit in goede banen te leiden en de juiste balans hierin te vinden.

Focussen
Na een aantal verschillende opdrachten te hebben gedaan, begin je een gevoel te krijgen wat je echt super leuk vindt, waar je blijkbaar talent voor hebt en waar je bergen energie van krijgt. Wat doe je dan, je wilde toch alles een keer doen en ervaren hoe het is. Of ga je nu toch al focussen? Dromen zijn er om na te jagen, de doelen die je vooraf stelt zijn handvatten en geven een richting van het pad dat je gaat bewandelen. Je gaat op weg, stap voor stap, linksaf, rechtsaf en onderweg kom je nog van alles tegen. Bepaalde mensen en opdrachten komen niet voor niets op je pad. Bewust en onbewust droom je ervan en heb je vaak zelf al lichte voorkeur, het focussen gaat eigenlijk vanzelf. Bij de één wat sneller dan bij de ander.

Expert in het realiseren en fotograferen van nieuwbouw modelwoningen!

Het komende jaar

Met trots kijk ik terug op de mooie projecten die ik heb gerealiseerd, van het karakteristieke oudbouw tot het duurzame nieuwbouw. En mijn hart ligt eerlijk gezegd toch wel bij de nieuwbouw. Fantastisch om te zien hoe ze van weiland een geweldig nieuwbouw project kunnen maken. Hoe je van zo’n kale, lege woning met de juiste aankleding en inrichting een aantrekkelijk en gezellig huis kunt realiseren. En bovenal hoe je met fotografie een sprekende vastgoedpresentatie kunt creëren. Dat brengt mij al snel bij het vaststellen van nieuwe dromen en doelen. Hoe gaaf zou het zijn als men mij in 2021 weet te vinden als expert in het realiseren en fotograferen van nieuwbouw modelwoningen 😉

Diensten van Jacx
Naast het geven van stylingadvies, het maken van promotiefolders en het vastleggen van bouwactiviteiten en persmomenten, staat Jacx altijd klaar voor opdrachtgevers die hun vastgoed professioneel willen laten fotograferen. Oudbouw, nieuwbouw, woning of bedrijfspand, interieur en exterieur. Niets is leuker dan ter ondersteuning van de verkoop het perfecte plaatje af te leveren voor de bedrijfsportfolio of woningpresentatie op website en Funda. En voor de aankleding, inrichting en fotografie van modelwoningen, ben je ook bij Jacx Vastgoedpresentatie aan het juiste adres!


TIP

Met de diensten die je levert wil je natuurlijk van toegevoegde waarde zijn. Een expert als waardevolle aanvulling op het totaalpakket. Door het inhuren van een expert, kom je professioneel voor de dag en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Ben jij werkzaam in het vastgoed en heb jij voor het komende jaar ook weer nieuwe plannen om jouw projecten professioneel op de kaart te zetten. Schakel dan Jacx Vastgoedpresentatie in voor een presentatie van toegevoegde waarde!