Met hart en ziel heb je gewerkt aan dit bijzondere nieuwbouwproject en je bent super trots dat het dan eindelijk zover is. De oplevering. Ook de kopers hebben lang uitgekeken naar dit moment en ontvangen nu echt de sleutel van hun nieuwe woning. Ze maken van het huis een prachtig thuis, zowel van binnen als buiten maken zij er echt hun droomhuis van. Voor de betrokken partijen het moment om dit paradepaardje vast te leggen voor hun portfolio….

Portfolio

Bij het ontwikkelen van een nieuwbouwproject zijn meerdere partijen betrokken. De projectontwikkelaar, architect en aannemer werken nauw samen om het gewenste eindresultaat te bereiken. Projecten met een bijzondere ligging, fraaie architectuur of zeer duurzaam… het zijn vaak paradepaardjes die je als betrokken partij graag wilt opnemen in jouw portfolio. Met professionele vastgoedfotografie kun je weer andere partijen enthousiasmeren en jezelf ook nog eens goed profileren in de concurrerende vastgoedmarkt. 

Visitekaartje 

Met projectfotografie zet je niet alleen de projecten zelf in de schijnwerpers. Door het professioneel laten fotograferen van nieuwbouwprojecten geef je ook direct jouw visitekaartje af. Ze kunnen bij jou terecht voor innoverende vastgoedprojecten en ook zakelijk gezien zijn ze bij jou in goede handen. De liefde voor het vak, de aandacht voor mens en natuur en de professionaliteit stralen ervan af!

Tuinen en groenvoorziening

Als de woning net is opgeleverd, dan heeft het vaak nog even tijd nodig voordat ook de voortuinen en de omgeving netjes zijn ingericht. Veelal besteden de nieuwe bewoners eerste hun tijd om de binnenkant van de woning naar wens in te richten en aan te kleden. Afhankelijk van het seizoen en de planning wordt het straatwerk en de groenvoorziening aangelegd in de wijk. De projectontwikkelaar weet vaak wel of de woningen en de wijk klaar zijn om te worden gefotografeerd. Vaak zit er wel een jaartje tussen de oplevering van de woningen en de projectfotografie.

“Het zomerseizoen, uitermate geschikt voor projectfotografie!”

 Projectfotografie

Voor projectfotografie is het zomerseizoen uitermate geschikt, dan is alles mooi groen, schijnt de zon, zijn er vaak mooie wolkenluchten en ziet alles er stralend uit. Na een duidelijke briefing over de locatie, het doel van de fotorapportage, welke woningen er gefotografeerd mogen worden en een goede voorbereiding ga je als vastgoedfotograaf op pad. Rekening houdend met diverse factoren zorg je ervoor dat alle woningen er op z’n allermooist op komen te staan.

Fotorapportage

Bij thuiskomst wordt uit de gemaakte foto’s een selectie gemaakt. Alleen de allerbeste beelden worden bewerkt, waarbij de natuurlijke elementen van de foto behouden blijven. De foto’s worden aangeleverd op het gewenste formaat, waarna de opdrachtgever de beelden kan opnemen op een projectwebsite en in de portfolio. Voor een vastgoedfotograaf is het altijd heel erg plezierig om te zien dat ze jouw beelden met enthousiasme gebruiken voor nieuwe promotiedoeleinden.

 

TIP
Heb jij ook van die geweldige nieuwbouwprojecten die al een tijdje zijn opgeleverd? En vind je het hoog tijd om die eens in het zonnetje te zetten? Maak alvast een lijstje met de gewenste projecten, bespreek het met je projectteam en zet de deadline in je agenda. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Zou jij ook graag de bedrijfsportfolio willen updaten met de mooiste beelden van jullie geliefde nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een vastgoedfotograaf die de projecten professioneel kan vastleggen? Schakel dan Jacx Vastgoedpresentatie in! Met de juiste focus en kennis van nieuwbouw, laat zij de projecten voor altijd stralen!