In de geliefde woonwijk De Pijp in Amsterdam ligt deze compleet gerenoveerde pied-à-terre. Het appartement (bouwjaar 1905) heeft een woonoppervlakte van 45m². Naast de gehele restyling met een nieuwe badkamer en keuken, heeft ook de trap naar de slaapverdieping een andere plek gekregen. Hierdoor is er een goede slaapkamer en veel kastruimte ontstaan. Door een praktische indeling, optimaal ruimtegebruik en eigentijds kleur- en materiaalgebruik is het appartement nu van alle gemakken voorzien en voldoet het aan alle luxe en comfort van nu. In hartje Amsterdam is het nu volop genieten in dit sfeervolle en moderne appartement.

Bij een vernieuwbouw project als deze wordt de woning zodanig gerenoveerd dat de kwaliteit vergelijkbaar is met die van een nieuwbouwwoning. En bij het fotograferen van dit soort projecten kijk je weer met andere ogen door de lens. Je probeert het totale ontwerp van de indeling, het lichtplan, de gebruikte materialen, de wand- en vloerafwerking en de inrichting in pakkende beelden samen te vatten. Het interieurontwerp op de foto’s hieronder is afkomstig van interieurarchitect Agnes Otten uit Naarden. In een prettige samenwerking is de fotostyling verricht en daarna mocht ik dit prachtige appartement fotograferen ter aanvulling op de bestaande portfolio. Wat een pareltje!

Interieurontwerp: Agnes Otten Interieurarchitectuur
Fotografie: Jacx Vastgoedpresentatie