Aan de noordzijde van nieuwbouwwijk Vierslag in Elst heeft BPD Gebiedsontwikkeling in samenwerking met Brummelhuis een prachtig project ontwikkeld met 6 moderne vrijstaande villa’s op een eiland. Ze stralen vrijheid, rust en ruimte uit en hebben een fantastische ligging aan het water en bijzonder weids uitzicht over de landerijen. De witte gevel met antraciet raamkozijnen en de houten gevelbekleding vormen een fraai geheel en maken van deze villa’s echt eyecatchers. Dit nieuwbouwproject heeft de toepasselijke naam Het Eiland meegekregen.

Voor BPD Ontwikkeling mocht ik op pad om dit bijzondere project op deze unieke locatie vast te leggen. Zowel aan de voorkant als achterkant van de woningen is het een plaatje om te zien. Aan de voorzijde is het merendeel van de tuinen al prachtig aangelegd, voor de laatste tuinen zijn de werkzaamheden in volle gang. De laatste 3 foto’s zijn daarom op een later moment gemaakt en wel met het hoogtestatief. Vanaf het wandelpad langs het water weerkaatst de zon op de witte gevels en reflecteren ze schitterend in het water. Met de palmen in de tuinen waan je je heel even op een tropisch eiland.

Tijdens het fotograferen kom je vaak in gesprek met de bewoners. Altijd leuk om de verhalen te horen hoe trots ze zijn op het huis en hoe prettig het daar wonen is. Ook word ik wel eens uitgenodigd om de tuin te komen bewonderen en in dit geval mocht ik ook nog eens een foto maken van het prachtige terras en het weidse uitzicht over water en landerijen. Wat een gastvrijheid!

Deze professionele foto’s worden gebruikt om op de projectwebsite te laten zien wat het eindresultaat van dit nieuwbouwproject is geworden. Deze beelden worden ook opgenomen in de portfolio die dienst doet als referentiemateriaal. De projectontwikkelaar kan dan aan samenwerkende partijen de meest recente, duurzame en bijzondere projecten laten zien. En dit unieke project mag zeker niet ontbreken in de portfolio van BPD Gebiedsontwikkeling en Brummelhuis!