In Villapark Wijchen is het bijzonder ruim, groen en rustig wonen. Wandelend door de wijken De Gamert en De Meren vind je een grote diversiteit aan woningen omgeven door fraaie tuinen, groenstroken en speelplaatsen. Wat direct opvalt is de verscheidenheid in grootte en typen huizen, want in dit villapark is geen enkele woning hetzelfde. De villa’s variëren o.a. in gevelsteen, dakvorm, woonlagen, breedte, kleurstellingen en dakbedekking. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen!

De kavels in Wijchen werden verkocht door BPD Gebiedsontwikkeling. Om je eigen droomhuis In Villapark Wijchen te realiseren werd een aantal mogelijkheden aangeboden. Na het vinden van een geschikte kavel kon je zelf jouw favoriete woningtype kiezen en deze woning laten bouwen. Had je zelf al een woningontwerp, dan was een aannemer snel gevonden. Maar ook het hele traject van zelf ontwerpen én zelf bouwen behoorde tot de mogelijkheid. Allemaal onder begeleiding van professionele partijen.

Het blijft toch bijzonder ‘je eigen huis bouwen’, een huis dat volledig tot in het kleinste detail voldoet aan jouw woonwensen. En over smaak valt niet te twisten. Het is dan ook niet gek dat je in dit villapark allerlei bouwstijlen voorbij ziet komen. Van eigentijds modern, klassiek of landelijk jaren ’30 of stijlvol en tijdloos klassiek. Van welke bouwstijl je ook houdt, in Villapark Wijchen voelt iedereen zich thuis!

Alle kavels in Villapark Wijchen zijn inmiddels verkocht, een aantal woningen is nog in aanbouw. Hieronder een compilatie van de prachtige villa’s in het mooie Gelderse Wijchen!