Wonen in een dorpse omgeving met uitzicht op de brink, groene perken of de landerijen. In nieuwbouwwijk Bovenkamp in Heerde kan het allemaal. Een rustige, groene, kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk met gezellige woonstraatjes en een diversiteit aan woningen. De woningen hebben allemaal andere kenmerken en toch is het weer familie van elkaar. De karakteristieke architectuur past perfect bij de landelijke omgeving.

In Bovenkamp II vind je verschillende woningtypen. De variatie van rijwoningen, seniorenwoningen en tweekappers geven een afwisselend straatbeeld. Niet alleen de woningtypen, maar ook de afwisseling in kleurstellingen, woningdetails en dakvormen zijn kenmerkend voor deze gezellige woonwijk. Het houtwerk in de gevels, bijzondere daklijnen en de royale witte dakoverstekken zie je bij alle woningen terug en zorgen weer voor eenheid in de wijk.

Nieuwbouwwijk Bovenkamp II in Heerde is een project van BPD Gebiedsontwikkeling en Van Wijnen. Inmiddels zijn alle woningen succesvol verkocht en onderstaande foto’s worden opgenomen op de projectwebsite en natuurlijk in de portfolio. Dit karakteristieke en duurzame project in dorpse sferen mag daarin absoluut niet ontbreken!