Als verkoopcoördinator ben je onderdeel van het projectteam en nauw betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van een nieuwbouwproject. Vanaf de eerste woning in Thiendenland II heb ik deze nieuwbouwlocatie zien groeien tot een sfeervolle, rustige en kindvriendelijke wijk, gelegen in een waterrijke en landelijke omgeving. Het verzorgen van alle verkoopactiviteiten en het organiseren van de events was altijd bijzonder leuk om te doen. Je bent van A tot Z betrokken bij het project en je ontmoet de uiteindelijk kopers die blij zijn met hun nieuwe huis. Kortom, een gouden tijd in de zilverstad Schoonhoven!

Modelwoning

De allereerste woningen in Thiendenland II zijn gerealiseerd in de woonwijk Het Ambacht. Een sfeervolle jaren ’30 wijk in een modern jasje met afwisseling in rijk gedetailleerde woningen in Oud-Hollandse kleurstellingen. In deze wijk hebben wij destijds door een verkoopstylist ook een modelwoning laten inrichten met kartonnen meubels en gestyled met woonaccessoires. Belangstellenden kunnen zo goed zien hoe groot alle ruimtes zijn en wat de potentie van het huis is. En ook daar heeft de verkoopstyling zich al bewezen, want tijdens het Open Huis was een jong stel zo gecharmeerd van het huis, dat het direct verkocht was!

Groen en kleurrijk wonen

In Zilverrijk zijn de woningen kleurrijk en gedetailleerd te noemen. De gevels zijn uitgevoerd in diverse kleuren en sierlijk metselwerk. Sommige woningen hebben een sfeervolle veranda aan de voorzijde van de woning, anderen hebben weer fraaie Oud-Hollandse gevels en functionele luiken voor de ramen. Een bonte afwisseling en toch weer familie van elkaar. Middenin deze wijk is een royale speelweide gemaakt en leuke houten speeltoestellen voor de kinderen. De huizen grenzend aan de speelweide zijn allemaal wit met oranje dakpannen en bijzondere gevels en dakkapellen. Een prachtig geheel! Ook voor deze groene wijk hebben wij op diverse leuke locaties in de stad inloopavonden georganiseerd, waar belangstellenden vragen konden stellen aan de makelaars, financieel adviseur, aannemer of de projectontwikkelaar. Met  een uitgebreide verkoopbrochure en de prijslijst kon men thuis nog eens goed hun droomhuis nader bekijken. Altijd weer een leuk samenzijn met het projectteam.

Start bouw events

Het slaan van de eerste paal, het bereiken van het hoogste punt en de viering van de oplevering. Allemaal leuke events op de bouwlocatie. En om de kopers van een woning te betrekken bij de bouwactiviteiten worden er voor hun ook events georganiseerd. Bijvoorbeeld bij het prestigieuze project De Gulden Meesters, de villawijk in Schoonhoven. Daar hebben wij met de cateraar diverse  start bouw feestjes georganiseerd vanuit een super praktische eventtrailer of met stretchtenten op de bouwlocatie. Onder begeleiding van de bouwvakkers mochten de kopers met helm op en troffel in de hand een deel van hun eigen gevel metselen. Ze vonden het echt geweldig om te doen en deze feestjes waren mede door de samenwerking van de aannemer altijd een groot succes. Daar doe je het allemaal voor!

“Verkoopactiviteiten perfect geregeld met een enthousiast projectteam!”

Verkoopactiviteiten

Voor al deze projecten heb ik namens BPD Gebiedsontwikkeling de promotiematerialen verzorgd en de verkoopactiviteiten georganiseerd. Van een bouwbord op locatie, het schrijven van content voor de nieuwsitems, het laten maken van ingetekende plattegronden, het op pad sturen van de huisfotograaf voor referentiemateriaal, het opmaken van de verkoopbrochure met het reclamebureau, het beheren van de websites, het plaatsen van advertenties in het lokale krantje, de opmaak van de online banners en het organiseren van de events. En dat alles in een fijne samenwerking met het enthousiaste projectteam en alle betrokken partijen. Mooie herinneringen aan een prachtige tijd in het pittoreske Schoonhoven! 

 

TIP

De ontwikkeling van een nieuwbouwproject is een geweldig proces. En dit traject kun je alleen vlekkeloos laten verlopen met een enthousiast projectteam dat gedreven is om in een prettige samenwerking het gezamenlijke doel te bereiken. Alleen dan realiseer je geliefde projecten en maak je van kopers ambassadeurs.

Alle leden uit het projectteam hebben ieder een belangrijke inbreng. Van begin tot einde project heb je iedereen nodig om een succesvol project te realiseren. Ook een vastgoedcoördinator is daarbij onmisbaar. Ook (extra) projectondersteuning nodig? Schakel dan Jacx Vastgoedpresentatie in! Als ervaren kracht in de nieuwbouwmarkt biedt zij de ondersteuning daar waar het nodig is en zet ze alle puntjes op de i!