Ook in het buitenland kom je bijzonder vastgoed tegen. In Italië in de Provincie Udine, in het mooie Fagagna bijvoorbeeld ligt Villaverde Hotel & Resort, Wellness Spa & Golf. Dit bijzondere resort ligt op het terrein van Golf Club Udine en hier kun je verblijven in prachtige hotelkamers of appartementen op basis van een heerlijk ontbijt. Je kunt tevens gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder een 9 holes golfbaan, het buitenzwembad, de fitnessruimte en de spa met binnenzwembad.

Naast de comfortabele hotelkamers in het hoofdgebouw, kun je ook verblijven in het unieke Villaverde The Lodge. Dit zijn 4 architectonische residenties met prachtige goudkleurige gevelbekleding die schitteren in de zon en de omgeving laten weerspiegelen in de ramen. Ze zijn opgebouwd uit twee appartementen, een studio op de begane grond en een 2-kamer appartement van maar liefst 98m² op de bovenverdieping. Ze zijn ook als familiehuis met elkaar te verbinden. De luxe appartementen zijn smaakvol ingericht, voorzien van alle comfort en hebben prachtige uitzicht over de golfbaan.

Villaverde The Lodge ligt in het noordoosten van Italië bij de grens van Oostenrijk en Slovenië. Van hieruit kun je de regio Friuli Venezia Giulia verkennen en ervaar je een mengeling van Oostenrijkse en Italiaanse invloeden. Het mooiste plein van de stad Udine doet je denken aan het San Marcoplein. Maar van hieruit een dagje het echte Venetië bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden.

Toeval of niet, ik heb blijkbaar iets met ‘gouden’ gebouwen…. In Fagagna heb ik een paar dagen heerlijk mogen genieten van het prachtig vakantieverblijf The Lodge. De uitstraling van dit gebouw doet mij wel heel erg denken aan het altijd schitterende gebouw van De Rijksmunt ‘The Dutch Vault’ in Houten. Beide bijzondere ontwerpen, je blijft er met plezier naar kijken 😉