Een bijzonder nieuwbouwproject realiseren op een historische plek met behoud van de monumentale kazernegebouwen en de karakteristieke oude bomen. Dat is het unieke project La Cour Cantina op één van de kazerneterreinen in Ede! De oude officierskantine is inmiddels her ontwikkeld en ligt naast de woningen in La Cour Cantina. Een bijzonder combinatie tussen oud en nieuw met het hedendaagse comfort!

Het project La Cour Cantina ligt aan de oostkant van Ede met goede uitvalswegen naar Utrecht en Arnhem en ook nog eens op fietsafstand van de Ginkselse Heide en De Veluwe. De 23 prachtige starters-, senioren en gezinswoningen zijn gebouwd rondom een sfeervol hof die tevens de gezamenlijke binnentuin omsluiten. Onder de prachtige binnentuin, die door de bewoners zelf gezamenlijk wordt onderhouden, bevindt zich de parkeergarage, waardoor alle auto’s heel mooi uit het zicht zijn onttrokken.  

Kortom, wederom een uniek en duurzaam project dat is gerealiseerd in een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling uit Amersfoort,  Bouwbedrijf Kreeft uit Ede en Lap Landscape and Urban Design uit Rotterdam. Het prachtige metselwerk is mede tot stand gekomen met de stenen van Steenhandel Gelsing uit Elst.