Het voorjaar en de zomer zijn de perfecte seizoenen voor vastgoedfotografie om opgeleverde nieuwbouw woningen vast te leggen voor de portfolio. Niet alleen vanwege het mooie weer met de blauwe lucht en wolken, maar ook om de rust in de wijken en de prachtige, groene natuur. Bij veel nieuwbouw projecten zijn de tuinen van de woningen mooi aangelegd en is het openbaar groen ook netjes verzorgd. Dan is het een kwestie van een goede voorbereiding treffen, de geschikte fotodag pakken en dan heerlijk op pad.

Verschillende projecten

De afgelopen tijd weer op verschillende locaties geweest om de meest prachtige nieuwbouwwoningen vast te leggen voor de portfolio of projectwebsite. De diversiteit in soorten, maten, kleuren, materialen en wijken is echt bijzonder mooi om te zien. Hieronder een compilatie van de verschillende projecten.

“Mooie foto’s geworden, echt super blij met het eindresultaat!”

Portfolio

Als je de fotorapportage hebt afgeleverd bij de opdrachtgever, is het altijd fijn om te horen dat ze er super blij mee zijn. Want daar doe je het toch allemaal voor! En nog leuker is het als ze worden verwerkt op de (project)website, de foto’s op LinkedIn worden gedeeld of worden gebruikt als referentiebeelden voor het verkrijgen van nieuwe projecten. Het blijft altijd bijzonder om je eigen beeldmateriaal voorbij te zien komen 😉 

 

TIP
Ook in een oververhitte vastgoedmarkt is het belangrijk om te laten zien waar je mee bezig bent. Maar hoe druk je het ook hebt als vastgoedbedrijf, maak tijd en budget vrij voor professionele foto’s. Het is echt van toegevoegde waarde! De foto’s kun je voor alle doeleinden inzetten en zijn echt goud waard. Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de lange termijn!

Als professioneel bedrijf wil je graag altijd goed voor de dag komen. Wil je ook de beste foto’s van jouw projecten voor op je eigen website, social media en de verwerving van nieuwe projecten? Schakel dan Jacx Vastgoedpresentatie in! Je bent wat je uitstraalt, laat dus zien wat je in huis hebt!

Houten Castellum