Jacx Vastgoedcontent

 

Overzichtelijke projectwebsite, professioneel verkoopmateriaal, sfeervolle beelden, aansprekende teksten en een heldere communicatie staan garant voor een succesvol verkooptraject van een nieuwbouwproject. Waardevolle content!

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Content

Overzichtelijke projectwebsite, professioneel verkoopmateriaal, sfeervolle beelden, aansprekende teksten en een heldere communicatie staan garant voor een succesvol verkooptraject van een nieuwbouwproject. Waardevolle content!

 

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom Vastgoedcontent?

Het is algemeen bekend dat er op dit moment een tekort is aan woningen. Daarom zullen er de komende jaren in rap tempo een grote hoeveelheid nieuwbouwhuizen moeten worden bijgebouwd. Om de verkooptrajecten van nieuwbouwprojecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is heldere communicatie, representatief verkoopmateriaal en een goede planning essentieel.

Om belangstellenden voor nieuwbouwprojecten goed te informeren is het belangrijk om stap voor stap duidelijke informatie te verschaffen over het nieuwbouwproject, de woningen en het te doorlopen proces. Een huis kopen is vandaag de dag niet niks en daarom willen kandidaat-kopers weten waar ze aan toe zijn en goed geïnformeerd worden. Waardevolle content is daarbij onmisbaar!

Projectpresentatie

Een vastgoedpresentatie voor nieuwbouwprojecten is altijd maatwerk en vraagt telkens opnieuw weer tijd en aandacht. Een brochure, plattegronden, beelden, artist impressions, bouwbord, online banners, sanitair- en keukenbrochure, rollbanners. Professioneel presentatiemateriaal, onmisbaar voor een succesvolle verkoop. 

NIEUWBOUW

Vastgoedcoördinatie

Nieuwbouwwoningen succesvol verkopen  begint bij een goed doordacht verkoopplan. Om vervolgens alle verkoopactiviteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is een strakke planning en goede organisatie daarbij onmisbaar. Een ervaren vastgoedcoördinator die dit verkooptraject kent, leidt het beslist van A tot Z in goede banen.

VERKOOPMANAGEMENT   

Flexibel

Er zijn altijd pieken en dalen, maar in de projectontwikkeling is het altijd booming. Diverse projecten gaan binnenkort in verkoop en de nieuwe staan alweer op de planning. De dagen vliegen echt voorbij en extra support is nu meer dan welkom. Een ervaren kracht inhuren die de markt goed kent en assisteert in drukke tijden is dan dé oplossing.

FREELANCE

Verkoopbrochure nieuwbouw

Professionele uitstraling

Tijdbesparing

Jackie

Expert in huis

Dienstverlening Jacx

In de dynamische woningmarkt van tegenwoordig is het bij vastgoedbedrijven zoals projectontwikkelaars en ontwikkelende aannemers, elke dag alle hens aan dek om de ballen hoog te houden. Alle aandacht gaat volledig naar de benodigde verkoopactiviteiten om alle woningen in het project zo snel mogelijk te verkopen.

Als professionele vastgoedpartij wil je graag met aantrekkelijk verkoopmateriaal en waardevolle content jouw klant zo goed mogelijk van dienst zijn. En tegelijkertijd wil je je ook nog eens onderscheiden in de huidige woningmarkt. Een optimale projectpresentatie is van groot belang om de doorlooptijd van het nieuwbouw woningaanbod te kunnen versnellen. 

Ter ondersteuning van de nieuwbouwmarkt biedt Jacx de volgende diensten aan: 
 

  • Coördinatie van allerhande verkoopactiviteiten 
  • Realisatie van online en offline promotiematerialen 
  • Afstemming met reclamebureaus en interieurleveranciers
  • Fotografie voor diverse verkoop- en marketingdoeleinden
Hattem Assenrade Jacx

De toegevoegde waarde van Jacx

Projectontwikkeling is een bijzonder vak, het creëren van prettige leefomgevingen en duurzame woningen is voor iedereen van belang. Voor de woningmarkt, de toekomstige bewoners en voor de betrokken partijen. Deze prachtige projecten verdienen dus alle aandacht. Maar de dagen vliegen voorbij en het volgende project ligt alweer op de hoek van je bureau. Extra support is nu meer dan welkom!

Jackie is de afgelopen jaren als verkoopcoördinator bij BPD Gebiedsontwikkeling bij tal van nieuwbouwprojecten betrokken geweest. Ze kent als geen ander de meerwaarde van een professionele vastgoedpresentatie. Op Jackie kun je echt bouwen, ze houdt van organiseren en plannen, neemt daarbij graag de touwtjes in eigen handen en is pas tevreden als alles voor 100% geregeld is. Ze levert kwaliteitswerk, is een waardevolle aanvulling op het verkoopteam en als freelance vastgoedcoördinator kan ze met Jacx support bieden waar dat nodig is.

Benieuwd?

Bij de verkoop van nieuwbouwwoningen is een professionele woningpresentatie essentieel. Hiermee kun je je onderscheiden in de markt, biedt het meerwaarde aan de nieuwbouwprojecten en draagt het bij aan een succesvolle verkoop. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie? Neem gerust contact op!