Jacx Vastgoedcontent


Content betekent letterlijk ‘inhoud of een geheel van teksten in combinatie met afbeeldingen’. Een nieuwsbrief over jouw favoriete nieuwbouwproject, heldere teksten voor de Funda-aanmelding,  een promotiefolder of ingekleurde plattegronden. Relevante content, echt heel waardevol!


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Content

Content betekent letterlijk ‘inhoud of een geheel van teksten in combinatie met afbeeldingen’. Een nieuwsbrief over jouw favoriete nieuwbouwproject, heldere teksten voor de Funda-aanmelding, een promotiefolder of ingekleurde plattegronden. Relevante content, echt heel waardevol! 

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom Vastgoedcontent bij Jacx?

Informatieve teksten over het verkopen van je huis, een voortgangsbericht met foto naar de kopers over hun nieuwbouwwoning, een promotiefolder of plattegrond ter illustratie. Content is echt een belangrijke tool bij vastgoedpresentatie. Met prettige communicatie en kennis van de klantreis, maakt Jacx Vastgoedpresentatie heldere content voor de juiste doelgroep!

Teksten voor …

In de vastgoedmarkt kom je diverse soorten teksten tegen. Informatieve teksten over het kopen en verkopen van een huis, activerende teksten in een brochure, uitnodigende teksten in een nieuwsbericht of amuserende teksten in een promotiefolder. En deze vastgoedteksten hebben allemaal 1 doel, mensen informeren!

INFORMATIE DELEN

Het laatste nieuws

Natuurlijk, iedereen wil graag goed geïnformeerd worden en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Informatie over het koopproces van een nieuwbouwhuis, een berichtje vanaf de bouwlocatie met foto’s van woningen in aanbouw of nieuwsitem op de website. Relevante content die prettig leest.

COMMUNICATIE IS HET TOVERWOORD   

Plattegrond en folder

Bij een vastgoedpresentatie horen ook heldere en sfeervolle illustraties. Met een plattegrond laat je de indeling van de woning zien, met een promotiefolder creëer je extra aandacht. Niet alleen praktisch, maar ook commercieel gezien essentieel om het vastgoed van zijn beste kant te laten zien.

DOELTREFFENDE CONTENT

Vastgoedteksten

Voortgangsberichten

Illustraties

Waarmee kan Jacx jou helpen? 

Jacx Vastgoedpresentatie helpt je om jouw huis of bedrijfspand op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. Dit kan door het schrijven van aansprekende vastgoedteksten, het verzorgen van nieuwsberichten over de voortgang op de bouw of het maken van plattegronden en promotiefolders.

TIP  
Door het toevoegen van de juiste content aan de presentatie, geef je het vastgoed extra waarde mee. Een promotiefolder doet echt wonderen!

Promotiefolder

 Online promoten

 Tegenwoordig worden woningen en bedrijfsruimten veelal online aangeboden en hiervoor is een opvallende presentatie dus van essentieel belang. Of het nu een presentatie is op Funda (in Business) of een promotieflyer op social media, het vastgoed moet gewoon stralen en opvallen bij de juiste doelgroep. Want jouw vastgoed is bijzonder en dat verdient dus alle aandacht!

  

Attentiewaarde

 Het lijkt ouderwets, maar folders zijn nog steeds een perfecte tool om ergens aandacht voor te vragen. Een promotiefolder op de balie bij een makelaar of projectontwikkelaar valt toch op en daarmee creëer je extra aandacht voor het betreffende pand. Maar ook kijkers vinden het nog altijd fijn om na de bezichtiging iets op papier te ontvangen van hun favoriete woning of bedrijfsruimte.

 

  

 

Benieuwd?

Op zoek naar een vastgoedstylist, vastgoedfotograaf, content creator vastgoed of vastgoedcoördinator? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie.
Neem gerust vrijblijvend contact op!