Jacx Vastgoedcontent


Content betekent letterlijk ‘inhoud of een geheel van teksten in combinatie met afbeeldingen’. Met als doel het overbrengen van relevante informatie. Heldere teksten voor de Funda-aanmelding,  een nieuwsbrief over jouw favoriete nieuwbouwproject of ingekleurde plattegronden ter illustratie. Heel waardevol.


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Content

Content betekent letterlijk ‘inhoud of een geheel van teksten in combinatie met afbeeldingen’. Met als doel het overbrengen van relevante info. Heldere teksten voor de Funda-aanmelding, een nieuwsbrief over jouw favoriete nieuwbouwproject of ingekleurde plattegronden ter illustratie. Heel waardevol. 

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom Vastgoedcontent bij Jacx?

Informatieve teksten over het verkopen van je huis, een kort voortgangsbericht naar de kopers van een nieuwbouwwoning of een foto ter illustratie. Content is een belangrijke tool en daarbij is communicatie vaak het toverwoord. Maar in de praktijk blijkt dat toch een lastig punt weten wij uit eigen ervaring. Met prettige communicatie en kennis van de klantreis, maakt Jacx Vastgoedpresentatie heldere content!

Het laatste nieuws, ja graag

Natuurlijk, iedereen wil graag goed geïnformeerd worden en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Informatie over het koopproces van een nieuwbouwhuis, een review van een koper of een berichtje vanaf de bouwlocatie met foto’s van woningen in aanbouw. Geen lappen tekst, maar relevante content die prettig leest.

COMMUNICATIE IS HET TOVERWOORD

Aandacht en betrokkenheid

(Potentiële) kopers goed en tijdig informeren over bijvoorbeeld de voortgang van hun woning is essentieel. Communicatie, aandacht en betrokkenheid zorgen namelijk voor tevreden klanten. Die zijn niet alleen belangrijk voor een goede klanttevredenheid, maar ze zijn daarmee ook goeie ambassadeurs voor je bedrijf.

BETERE SCORE KLANTTEVREDENHEID   

Relevante content

In de vastgoedmarkt is het tegenwoordig een gekkenhuis. Krapte op de woningmarkt en stijgende huizenprijzen. Maar hoe zorg je voor dat de klant bij jou een huis koopt en niet bij de concurrent. Relevante content is echt noodzakelijk om de klant aan boord te krijgen én te houden. Ook voor de toekomst niet onbelangrijk. 

NOODZAKELIJK VOOR DE TOEKOMST

Vastgoedteksten

Voortgangsberichten

Illustraties

Benieuwd?

Op zoek naar een verkoopstylist, vastgoedfotograaf of content creator vastgoed? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie. Neem gerust vrijblijvend contact op!