Jacx Vastgoedcontent


Heldere communicatie, professioneel verkoopmateriaal en een goede planning, staan garant voor een succesvol verkooptraject van een nieuwbouwproject. Een ervaren vastgoedcoördinator die alle verkoopactiviteiten in goede banen kan leiden, is dan van harte welkom.

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Content

Heldere communicatie, professioneel verkoopmateriaal en een goede planning, staan garant voor een succesvol verkooptraject van een nieuwbouwproject. Een ervaren vastgoedcoördinator die alle verkoopactiviteiten in goede banen  kan leiden, is dan van harte welkom.

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom Vastgoedcontent?

Het is algemeen bekend dat er op dit moment een tekort is aan woningen. Daarom zullen er de komende jaren in rap tempo een grote hoeveelheid nieuwbouwhuizen moeten worden bijgebouwd. Om de verkooptrajecten van nieuwbouwprojecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is heldere communicatie, representatief verkoopmateriaal en een goede planning essentieel.

Als de projecten succesvol zijn verkocht en opgeleverd, is het tijd om de website, portfolio en social media bij te werken met professioneel beeldmateriaal. Want gerenommeerde vastgoedbedrijven laten in hun eigen bedrijfspresentatie graag zien welke innoverende en duurzame woonomgevingen ze hebben gerealiseerd. Actuele en relevante content is dus van groot belang voor project én bedrijf!

Projectpresentatie

Een vastgoedpresentatie voor nieuwbouwprojecten is altijd maatwerk en vraagt telkens opnieuw weer tijd en aandacht. Een brochure, plattegronden, beelden, artist impressions, bouwbord, online banners, sanitair- en keukenbrochure, rollbanners. Professioneel presentatiemateriaal, onmisbaar voor een succesvolle verkoop. 

NIEUWBOUW

Vastgoedcoördinatie

Nieuwbouwwoningen succesvol verkopen  begint bij een goed doordacht verkoopplan. Om vervolgens alle verkoopactiviteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is een strakke planning en goede organisatie daarbij onmisbaar. Een ervaren vastgoedcoördinator die dit verkooptraject kent, leidt het beslist van A tot Z in goede banen.

VERKOOPMANAGEMENT   

Flexibel

Er zijn altijd pieken en dalen, maar in de projectontwikkeling is het altijd booming. Diverse projecten gaan binnenkort in verkoop en de nieuwe staan alweer op de planning. De dagen vliegen echt voorbij en extra support is nu meer dan welkom. Een ervaren kracht inhuren die de markt goed kent en assisteert in drukke tijden is dan dé oplossing.

FREELANCE

Professionele uitstraling

Tijdbesparing

Expert in huis

Quickscan

Het zijn drukke tijden in de nieuwbouwmarkt. Vastgoedbedrijven kunnen het werk amper aan en groeien uit hun jasje. Dan is het elke dag weer prioriteiten stellen en proberen ijzer met handen te breken om de planningen te halen. Je ziet het vaak al aan de website en social media, die zijn al in geen tijden bijgewerkt. Geen professioneel beeldmateriaal van de laatste succesvolle projecten in de portfolio en verouderde nieuwsberichten… !

Tijd is het toverwoord en daar kan Jacx Vastgoedpresentatie mee helpen. Met een quickscan brengen we vlot de verbeterpunten in kaart en zie je snel genoeg waar er voordelen te behalen zijn. Het aanpakken van deze punten wordt zorgvuldig gecoördineerd en met professionele fotografie en teksten worden de puntjes weer op de i gezet. De bedrijfspresentatie staat weer als een huis!

Dienstverlening Jacx

In de dynamische woningmarkt van tegenwoordig is het bij vastgoedbedrijven zoals projectontwikkelaars en ontwikkelende aannemers, elke dag alle hens aan dek en de ballen hooghouden. Hierbij is het dan lastig om de volle aandacht te geven aan alle nieuwbouwprojecten en daarbij ook nog eens de eigen bedrijfspresentatie actueel te houden. En dat is echt een gemiste kans. Als professionele vastgoedpartij wil je graag met aantrekkelijk verkoopmateriaal en waardevolle content jouw klant zo goed mogelijk van dienst zijn. En bovendien de hele wereld laten zien waar jij goed in bent. Voor een optimale vastgoedpresentatie voor project en bedrijf is extra support van een enthousiaste vastgoedcoördinator dan van harte welkom! 

Ter ondersteuning van de nieuwbouwmarkt biedt Jacx de volgende diensten aan: 
 

  • Coördinatie van allerhande verkoopactiviteiten 
  • Realisatie van online en offline promotiematerialen 
  • Afstemming met reclamebureaus en interieurleveranciers
  • Fotografie voor diverse verkoop- en marketingdoeleinden 
  • Actualisatie bedrijfspresentatie d.m.v. quickscan
Promotiefolder

De toegevoegde waarde van Jacx

Projectontwikkeling is een bijzonder vak, het creëren van prettige leefomgevingen en duurzame woningen is voor iedereen van belang. Voor de toekomstige bewoners en voor de betrokken partijen om hun vakmanschap te laten zien. Deze prachtige projecten verdienen de aandacht en wil je graag goed in de markt zetten. Maar de dagen vliegen voorbij en het volgende project ligt alweer op de hoek van je bureau. Extra support is nu meer dan welkom!

Jackie is de afgelopen jaren als verkoopcoördinator bij BPD Gebiedsontwikkeling bij tal van nieuwbouwprojecten betrokken geweest. Ze kent als geen ander de meerwaarde van een professionele vastgoedpresentatie. Op Jackie kun je echt bouwen, ze houdt van organiseren en plannen, neemt daarbij graag de touwtjes in eigen handen en is pas tevreden als alles voor 100% geregeld is. Ze levert kwaliteitswerk, is een waardevolle aanvulling op het verkoopteam en als freelance vastgoedcoördinator kan ze met Jacx support bieden waar dat nodig is.

Benieuwd?

De ontwikkeling van een nieuwbouwproject is een langlopend traject. Verschillende processen waarbij support van een expert vaak van harte welkom is. Van coördinatie, fotografie tot vastgoedstyling.
Jacx Vastgoedpresentatie is allround inzetbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust vrijblijvend contact op!