Jacx Vastgoedcontent


Heldere marketingstrategie en goed verkoopmanagement staan garant voor een succesvol verkooptraject van een nieuwbouwproject. Het in goede banen leiden van alle verkoopactiviteiten kost veel tijd en aandacht. Extra support van een vastgoedcoördinator is dan van harte welkom.


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Content

Heldere marketingstrategie en goed verkoopmanagement staan garant voor een succesvol verkooptraject van een nieuwbouwproject. Het in goede banen leiden van alle verkoopactiviteiten kost veel tijd en aandacht. Extra support van een vastgoedcoördinator is dan van harte welkom.

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom Vastgoedcontent?

Het is algemeen bekend dat er op dit moment een tekort is aan woningen. Daarom zullen er de komende jaren in rap tempo een grote hoeveelheid nieuwbouwhuizen moeten worden bijgebouwd. Bij projectontwikkeling ben je van veel factoren afhankelijk, maar de marketing- en verkoopstrategie van de nieuwbouwprojecten heb je wel zelf in de hand. Om het gehele verkooptraject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn goed verkoopmanagement en hoogwaardige content essentieel.

Het organiseren van alle verkoopactiviteiten, het realiseren van presentatiemiddelen en de afstemming over woninginrichting, zijn telkens weer maatwerk en kosten veel tijd en aandacht. Alleen met heldere communicatie, relevante content en professioneel verkoopmateriaal kan het project volgens planning worden uitgevoerd. Zo kunnen er sneller meer nieuwbouwprojecten in verkoop worden gebracht, meer huizen worden verkocht en meer nieuwbouwwoningen worden opgeleverd.

Projectpresentatie

Een vastgoedpresentatie voor nieuwbouwprojecten is altijd maatwerk en vraagt telkens opnieuw weer tijd en aandacht. Een brochure, plattegronden, beelden, artist impressions, bouwbord, online banners, sanitair- en keukenbrochure, rollbanners. Professioneel presentatiemateriaal, onmisbaar voor een succesvolle verkoop. 

NIEUWBOUW

Vastgoedcoördinatie

Het succesvol verkopen van nieuwbouwprojecten valt of staat met een doordachte marketing- en verkoopstrategie. Om alle verkoopactiviteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is een goed verkoopmanagement daarbij essentieel. Een vastgoedcoördinator die het nieuwbouw verkooptraject kent regelt het van A tot Z.

VERKOOPMANAGEMENT   

Flexibel

Er zijn altijd pieken en dalen, maar in de projectontwikkeling is het altijd booming. Diverse projecten gaan binnenkort in verkoop en de nieuwe staan alweer op de planning. De dagen vliegen echt voorbij en extra support is meer dan welkom. Een ervaren kracht inhuren die de markt goed kent en assisteert in drukke tijden is dan dé oplossing.

FREELANCE

Professionele uitstraling

Tijdbesparing

Expert in huis

Dienstverlening Jacx
Voor een voorspoedige verkoop van nieuwbouwprojecten is naast een marketing- en verkoopstrategie een goed verkoopmanagement echt onmisbaar. Het organiseren van alle verkoopactiviteiten en het vervaardigen van de benodigde promotiematerialen, kost tijd en aandacht. Een overzichtelijke planning, heldere communicatie en de juiste afstemming helpen om deze werkzaamheden correct en tijdig uit te voeren. In de dynamische woningmarkt van tegenwoordig is het bij de projectontwikkelaars elke dag alle hens aan dek en de ballen hooghouden. Hierbij is het dan lastig om de volle aandacht te geven aan het project en dat is een gemiste kans. Als professioneel vastgoedontwikkelaar wil je de toekomstige kopers zo goed mogelijk van dienst zijn en het liefst van deze kopers ambassadeurs maken. Extra support van een enthousiaste vastgoedcoördinator is dan van harte welkom! 


Ter ondersteuning van het verkoopmanagement van nieuwbouwprojecten biedt Jacx de volgende diensten aan: 
 

  • Coördinatie van allerhande verkoopactiviteiten 
  • Realisatie van online en offline verkoopmateriaal 
  • Afstemming van keuken- en badkamerleveranciers
  • Fotografie voor diverse verkoop- en marketingdoeleinden 
Promotiefolder

De toegevoegde waarde van Jacx

Projectontwikkeling is een bijzonder vak, het creëren van prettige leefomgevingen en duurzame woningen is voor iedereen van belang. Voor de toekomstige bewoners en voor de betrokken partijen om hun vakmanschap te laten zien. Deze prachtige projecten verdienen aandacht en waardering en die wil je graag goed in de markt zetten. Het efficiënt uitvoeren van de marketing- en verkoopstrategie is belangrijk, maar kost veel tijd en aandacht. De dagen vliegen voorbij en het volgende project ligt alweer op de hoek van je bureau. Extra support is nu meer dan welkom!

Jackie heeft jarenlang als verkoopcoördinator bij BPD Ontwikkeling het verkoopmanagement van nieuwbouwprojecten geregeld en de verkoopmaterialen verzorgd. Op Jackie kun je bouwen, ze houdt van organiseren en plannen, neemt graag de touwtjes in eigen handen en is pas tevreden als alles voor 100% geregeld is. Ze levert kwaliteitswerk, is een waardevolle aanvulling op het verkoopteam en als ervaren vastgoedcoördinator kan ze met Jacx de support bieden die nodig is.

GOED OM TE WETEN!
Bij het uitbesteden van het verkoopmanagement kan worden gekozen voor uitvoering van het gehele verkooptraject of een tijdrovend onderdeel daarvan. Bijvoorbeeld het verzorgen van alle verkoopmaterialen of de coördinatie met verschillende leveranciers voor een complete woningpresentatie. Kortom, ook voor extra support tijdens het verkoopproces kan Jacx van toegevoegde waarde zijn.

Benieuwd?

Het organiseren van de marketingstrategie en het verkoopmanagement voor nieuwbouwprojecten is maatwerk en tijdrovend. Als ervaren vastgoedcoördinator kan Jackie support verlenen tijdens het gehele verkooptraject. Naast de coördinatie kan zij als expert in vastgoedpresentatie tevens de benodigde verkoopmiddelen produceren. Het verzorgen van fotomateriaal of het realiseren van een modelwoning behoren ook tot de mogelijkheden. Kortom, allround inzetbaar! Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!