Jacx Vastgoedfotografie


Vastgoedfotografie is een belangrijk onderdeel bij de verkoop van vastgoed, zo niet het belangrijkste. Het eerste wat je ziet zijn de foto’s, het gaat dus om die gouden eerste indruk. Met fotografie kun je alvast een kijkje geven in de woning of de portfolio van alle nieuwbouwprojecten showen. Laat zien wat je in huis hebt!

 
Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Fotografie

Vastgoedfotografie is een belangrijk onderdeel bij de verkoop van vastgoed, zo niet het belangrijkste. Het eerste wat je ziet zijn de foto’s, het gaat dus om die gouden eerste indruk. Met fotografie kun je alvast een kijkje geven in de woning of de portfolio met nieuwbouwprojecten showen. Laat zien wat je in huis hebt!

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom vastgoedfotografie bij Jacx?

Bij de verkoop van vastgoed wil je in de huidige woningmarkt je graag onderscheiden. Of het nu gaat om de woningpresentatie op Funda of het presenteren van een portfolio. Jouw foto’s moeten opvallen en enthousiasmeren. Door de afgelopen jaren al heel wat vastgoedfoto’s voorbij te hebben zien komen en met gevoel voor compositie en stijl, heeft Jacx Vastgoedpresentatie de juiste focus.

Stralende fotorapportage

Met een fotorapportage laat je echt zien wat je in huis hebt. Dit geldt voor bestaande woningen maar ook voor de portfolio van de projectontwikkelaar. Het gaat om die gouden eerste indruk. Want bij het zien van de eerste foto’s bepalen potentiële kopers of ze overgaan tot actie. Een stralende fotorapportage is hierbij dus essentieel. 

DIE GOUDEN EERSTE INDRUK

Woningpresentatie

En bij bestaande woningen laat je ook nog eens letterlijk zien wat je in huis hebt. Want jouw huis wordt op Funda van buiten én binnen eens goed bekeken, dat moet er toch piekfijn uitzien. Het is echt bewezen, met vastgoedstyling en glansrijke foto’s wordt de woningverkoop gestimuleerd. Met een blijvende herinnering aan het mooie, fijne huis.

STIMULEERT WONINGVERKOOP

Bedrijfsportfolio

Als projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder wil je dat jouw vastgoed aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Met zoveel concurrentie op de markt wil je graag laten zien waarin jij uniek bent. Innoverende nieuwbouwprojecten, bijzondere architectonische bedrijfspanden of het op maat ontwikkelen van een droomhuis. Een sprekende bedrijfsportfolio is goud waard.

LAAT ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT

Verkopen of verhuren

Profileren

Persbericht

Waarmee kan Jacx jou helpen? 

Jacx Vastgoedpresentatie helpt je om jouw huis of bedrijfspand aantrekkelijk te presenteren door het maken van een aansprekende fotorapportage voor Funda of bedrijfsportfolio. Avondfotografie en hoogtefotografie zijn daarbij zeker geliefd. Door het vastgoed zo pakkend mogelijk vast te leggen, kun je je onderscheiden van de concurrentie en je profileren in de markt. 

TIP  
Voor de woningpresentatie op Funda kun je de fotorapportage combineren met het vastgoedstyling adviesgesprek. Een gouden combinatie!

Funda

Met de fotorapportage voor Funda geef je alvast een kijkje in de woning of het bedrijfspand. Door een combinatie van overzichtsfoto’s en detailfoto’s creëer wij de juiste sfeer en laten wij alle pluspunten van het vastgoed zien. Het is voor de woningpresentatie op Funda, zowel voor verkoop en verhuur, van groot belang dat jouw huis of bedrijfspand bij het zien van de eerste foto’s direct al favoriet is.

Bedrijfsportfolio

Vastgoedfotografie zetten wij veel in voor bedrijfsportfolio’s om de diversiteit en kwaliteit van de producten te laten zien. Dit geeft een goed beeld van welke woningen al eerder zijn gebouwd en hoe een toekomstige nieuwbouwwoning er uit komt te zien. Bedrijfspanden met bijzondere architectuur of een historisch object worden vaak van de buitenkant gefotografeerd en vastgelegd voor het archief.

  

Benieuwd?

Op zoek naar een vastgoedstylist, vastgoedfotograaf, content creator vastgoed of vastgoedcoördinator? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie.
Neem gerust vrijblijvend contact op!

Meer weten?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel of mail mij gerust!

Informatie

Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer