Jacx Vastgoedfotografie


Bij de verkoop van nieuwbouw woningen zijn professionele foto’s essentieel. Met een stralende presentatie zet je de projecten in de spotlights, kom je goed in de picture bij toekomstige kopers en laat je ook gelijk de professionaliteit van je vastgoedbedrijf zien. Laat maar zien wat je in huis hebt!

 
Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Fotografie

Bij de verkoop van nieuwbouw woningen zijn professionele foto’s essentieel. Met een stralende presentatie zet je de projecten in de spotlights, kom je goed in de picture bij toekomstige kopers en laat je ook gelijk de professionaliteit van je bedrijf zien. Laat maar zien wat je in huis hebt!

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom vastgoedfotografie?

Welke vastgoedpresentatie het ook is, laat de projecten en woningen shinen. Een nieuwbouw projectwebsite, een verkoopbrochure, de woningpresentatie op Funda of bedrijfsportfolio… professionele foto’s die enthousiasmeren en inspireren zijn hierbij onmisbaar. Het in de spotlights zetten van de woningen, zegt ook gelijk iets over de professionaliteit van het vastgoedbedrijf. Want met een aantrekkelijke bedrijfspresentatie straal je vertrouwen uit en bouw je aan duurzame relaties. Voor een professioneel bedrijf is die portfolio dus van groot belang. Door het profileren met de laatste projecten, kun je je onderscheiden in de dynamische woningmarkt en kom je vanzelf in de picture bij toekomstige kopers en interessante samenwerkingspartijen.

Duurzame relaties

Met een fotorapportage kun je laten zien waar je voor staat. Dit geldt niet alleen voor de presentatie van een nieuwbouwproject, maar zeker ook voor de portfolio van de projectontwikkelaar. Mensen zijn veeleisend, gaan voor kwaliteit en doen graag zaken met betrouwbare partijen. Maar als ze eenmaal fan zijn, dan zijn het waardevolle ambassadeurs voor de toekomst!

PROFESSIONELE UITSTRALING

Beeldmateriaal

Bij de verkoop van nieuwbouwprojecten speelt naast die mooie woningpresentatie ook de gebiedscommunicatie een belangrijke rol. Omgevingsfoto’s laten de toekomstige woonomgeving zien, versterken de nieuwsbrief en geven direct de gewenste sfeer op de website. Beelden zeggen meer dan woorden en potentiële kopers beslissen binnen enkele seconden of ze overgaan tot actie.

BEVORDERT WONINGVERKOOP

Bedrijfsportfolio

Als nieuwbouw projectontwikkelaar wil je dat jouw vastgoed aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Met zoveel concurrentie op de markt wil je graag laten zien wat jouw onderscheidende factor is. Innoverende nieuwbouwprojecten, bijzondere architectonische bedrijfspanden of het op maat ontwikkelen van een droomhuis. Een sprekende bedrijfsportfolio is goud waard.

LAAT ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT

Snelle verkoop

Profileren

Duurzaam

Dienstverlening Jacx

Bij de verkoop van nieuwbouwwoningen is eersteklas beeldmateriaal onmisbaar. Naast een up-to-date portfolio is het ook fijn om ruime keuze te hebben uit professionele foto’s voor de promotie via social media, projectwebsite of nieuwsbrief. Een vastgoedfotograaf weet de juiste hoek te vinden, ziet de perfecte compositie en levert geen foto af zonder zorgvuldige nabewerking. Je ziet ook meteen het verschil in kwaliteit. Een recente portfolio en een goed opgebouwde beeldbank is dan zeker van grote meerwaarde.


Voor het vervaardigen van fotomateriaal voor bedrijfsportfolio en promotie van nieuwbouw biedt Jacx de volgende diensten aan: 

  • Woningfotografie van separate nieuwbouwwoningen
  • Projectfotografie van nieuwbouwwijken en woningbouwplannen
  • Omgevingsfotografie ten behoeve van nieuwbouwprojecten
  • Interieurfotografie van (ver)nieuwbouw woningen en projecten

 

De toegevoegde waarde van Jacx

Zoals gezegd is voor een projectontwikkelaar een up-to-date bedrijfsportfolio, een sprankelende woningpresentatie en helder gebiedscommunicatie om meerdere redenen van belang. Om deze zaken goed te regelen en die professionele indruk achter te laten, is het inschakelen van een vastgoedfotograaf de oplossing. Het afgeleverde fotomateriaal kan worden gebruikt voor diverse marketing- en verkoopdoeleinden en is een grote aanwinst voor de beeldbank.

Jackie is jarenlang als verkoopcoördinator van nieuwbouwprojecten betrokken geweest bij het opzetten en beheren van een professionele beeldbank. En zij weet als geen ander wat de meerwaarde daarvan is. Als nieuwbouw vastgoedfotograaf heeft ze de juiste focus voor een goede compositie en met een eigen stijl levert ze met Jacx Vastgoedpresentatie een fotorapportage van toegevoegde waarde.

 

GOED OM TE WETEN!
Naast het aanleveren van een complete fotorapportage is er nog veel meer mogelijk bij Jacx. Komt de woning of het project nog beter tot zijn recht met een professionele film, dan kan dat ook worden verzorgd. Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerd bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in deze business en van alle vastgoedmarkten thuis is.

De aangeboden fotografie- en filmdiensten voor de nieuwbouwmarkt zijn ook van toepassing op recent gerenoveerd vastgoed. Denk hierbij aan kantoorpanden die zijn getransformeerd naar woningbouw of karakteristieke woonhuizen die na grondige renovatie weer voldoen aan het hedendaagse comfort. Kortom, bij Jacx kun je terecht voor fotografie en film van nieuwbouw en vernieuwbouw projecten.

Benieuwd?

Het organiseren van de marketingstrategie en het verkoopmanagement voor nieuwbouwprojecten is maatwerk en tijdrovend. Als ervaren vastgoedcoördinator kan Jackie support verlenen tijdens het gehele verkooptraject. Naast de coördinatie kan zij als expert in vastgoedpresentatie tevens de benodigde verkoopmiddelen produceren. Het verzorgen van fotomateriaal of het realiseren van een modelwoning behoren ook tot de mogelijkheden. Kortom, allround inzetbaar! Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Meer weten?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel of mail mij gerust!

Informatie

Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer