Jacx Vastgoedfotografie


Vastgoedfotografie is een belangrijk onderdeel bij de verkoop van vastgoed, zo niet het belangrijkste. Het eerste wat je ziet zijn de foto’s, het gaat dus om die gouden eerste indruk. Met fotografie kun je alvast een kijkje geven in de woning of de portfolio van alle nieuwbouwprojecten showen. Laat zien wat je in huis hebt!

 
Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Fotografie

Vastgoedfotografie is een belangrijk onderdeel bij de verkoop van vastgoed, zo niet het belangrijkste. Het eerste wat je ziet zijn de foto’s, het gaat dus om die gouden eerste indruk. Met fotografie kun je alvast een kijkje geven in de woning of de portfolio met nieuwbouwprojecten showen. Laat zien wat je in huis hebt!

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom vastgoedfotografie bij Jacx?

Bij de verkoop van vastgoed wil je in de huidige woningmarkt je graag onderscheiden. Of het nu gaat om de woningpresentatie op Funda of het presenteren van een portfolio. Jouw foto’s moeten opvallen en enthousiasmeren. Door de afgelopen jaren al heel wat vastgoedfoto’s voorbij te hebben zien komen en met gevoel voor compositie en stijl, heeft Jacx Vastgoedpresentatie de juiste focus.

Portfolio

Bekijk een aantal cases van vastgoedfotografie

Stralende fotorapportage

Met een fotorapportage laat je echt zien wat je in huis hebt. Dit geldt voor bestaande woningen maar ook voor de portfolio van de projectontwikkelaar. Het gaat om die gouden eerste indruk. Want bij het zien van de eerste foto’s bepalen potentiële kopers of ze overgaan tot actie. Een stralende fotorapportage is hierbij dus essentieel. 

“VOOR DIE GOUDEN EERSTE INDRUK”

Woningpresentatie

En bij bestaande woningen laat je ook nog eens letterlijk zien wat je in huis hebt. Want jouw huis wordt op Funda van buiten én binnen eens goed bekeken, dat moet er toch piekfijn uitzien. Het is echt bewezen, met verkoopstyling en glansrijke foto’s wordt de woningverkoop gestimuleerd. Met een blijvende herinnering aan het mooie, fijne huis.

“STIMULEERT DE WONINGVERKOOP”

Bedrijfsportfolio

Als projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder wil je dat jouw vastgoed goed wordt gepresenteerd. Met zoveel concurrentie op de markt wil je graag laten zien wat je in huis hebt en waarom mensen juist bij jullie een huis moeten kopen. Innoverende projecten of het op maat ontwikkelen van een droomhuis. Het straalt ervan af.

“LAAT ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT”

Benieuwd?

 

Op zoek naar een verkoopstylist, vastgoedfotograaf of content specialist vastgoed? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Meer weten?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel of mail mij gerust!

Informatie

Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer