Jacx Vastgoedfotografie


Een aansprekende projectpresentatie met professioneel beeldmateriaal zet de woningen direct in de spotlights, werkt verkoop bevorderend, straalt vertrouwen uit en laat ook gelijk de professionaliteit van het vastgoedbedrijf zien.

 
Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Fotografie


Een aansprekende projectpresentatie met professioneel beeldmateriaal zet de woningen direct in de spotlights, werkt verkoop bevorderend, straalt vertrouwen uit en laat ook gelijk de professionaliteit van het vastgoedbedrijf zien.

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom vastgoedfotografie?

Welke vastgoedpresentatie het ook is, je wilt de projecten en woningen zo mooi mogelijk in de etalage zetten. Een projectwebsite, verkoopbrochure, woningpresentatie op Funda of bedrijfsportfolio… professionele foto’s die inspireren en enthousiasmeren zijn hierbij onmisbaar. Het in de spotlights zetten van de woningen zegt ook gelijk iets over de professionaliteit van het vastgoedbedrijf. Met een aantrekkelijke bedrijfspresentatie straal je vertrouwen uit en bouw je aan duurzame relaties. Zo kom je vanzelf in de picture bij kandidaat-kopers en interessante samenwerkingspartijen. Door het profileren met innoverende en duurzame projecten kun jij je onderscheiden in de altijd dynamische woningmarkt. Voor een professioneel vastgoedbedrijf is die portfolio dus van groot belang!

Professionele uitstraling

Met een fotorapportage kun je laten zien waar je voor staat. Dit geldt niet alleen voor de presentatie van een nieuwbouwproject, maar zeker ook voor de portfolio van de projectontwikkelaar. Mensen zijn veeleisend, gaan voor kwaliteit en doen graag zaken met betrouwbare partijen. Maar als ze eenmaal fan zijn, dan zijn het waardevolle ambassadeurs voor de toekomst!

DUURZAME RELATIES

Beeldmateriaal

Bij de verkoop van nieuwbouwprojecten speelt naast die mooie woningpresentatie ook de gebiedscommunicatie een belangrijke rol. Omgevingsfoto’s laten de toekomstige woonomgeving zien, versterken de nieuwsbrief en geven direct de gewenste sfeer op de website. Beelden zeggen meer dan woorden en potentiële kopers beslissen binnen enkele seconden of ze overgaan tot actie.

BEVORDERT WONINGVERKOOP

Bedrijfsportfolio

Als nieuwbouw projectontwikkelaar wil je dat jouw vastgoed aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Met zoveel concurrentie op de markt wil je graag laten zien wat jouw onderscheidende factor is. Innoverende nieuwbouwprojecten, bijzondere architectonische bedrijfspanden of het op maat ontwikkelen van een droomhuis. Een sprekende bedrijfsportfolio is goud waard.

LAAT ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT

Profileren

Vastgoedfotografie Jacx Hoevelaken Nieuwbouw

Snelle verkoop

Duurzaam

Dienstverlening Jacx

Bij de verkoop van nieuwbouwwoningen is eersteklas beeldmateriaal onmisbaar. Naast een up-to-date portfolio is het ook fijn om ruime keuze te hebben uit professionele foto’s voor de promotie via social media, projectwebsite of nieuwsbrief. Een vastgoedfotograaf weet de juiste hoek te vinden, ziet de perfecte compositie en levert geen foto af zonder zorgvuldige nabewerking. Je ziet ook meteen het verschil in kwaliteit. Een recente portfolio en een goed opgebouwde beeldbank is dan zeker van grote meerwaarde.


Voor het vervaardigen van fotomateriaal voor bedrijfsportfolio en promotie van nieuwbouw biedt Jacx de volgende diensten aan: 

  • Woningfotografie van separate nieuwbouwwoningen
  • Projectfotografie van nieuwbouwwijken en woningbouwplannen
  • Omgevingsfotografie ten behoeve van nieuwbouwprojecten
  • Interieurfotografie van (ver)nieuwbouw woningen en projecten

 

Houten De Kiem

De toegevoegde waarde van Jacx

Zoals gezegd is voor een projectontwikkelaar een up-to-date bedrijfsportfolio, een sprankelende woningpresentatie en heldere gebiedscommunicatie om meerdere redenen van belang. Om deze zaken goed te regelen en die professionele indruk achter te laten, is het inschakelen van een vastgoedfotograaf de oplossing. Het afgeleverde fotomateriaal kan worden gebruikt voor diverse marketing- en verkoopdoeleinden en is een grote aanwinst voor de beeldbank.

Jackie is jarenlang als verkoopcoördinator van nieuwbouwprojecten betrokken geweest bij het opzetten en beheren van een professionele beeldbank. En zij weet als geen ander wat de meerwaarde daarvan is. Als nieuwbouw vastgoedfotograaf heeft ze de juiste focus voor een goede compositie en met een eigen stijl levert ze met Jacx Vastgoedpresentatie een fotorapportage van toegevoegde waarde.

 

Benieuwd?

Bij de verkoop van nieuwbouwwoningen is een professionele woningpresentatie essentieel. Hiermee kun je je onderscheiden in de markt, biedt het meerwaarde aan de nieuwbouwprojecten en draagt het bij aan een succesvolle verkoop. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie? Neem gerust contact op!

Meer weten?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel of mail mij gerust!

Informatie

Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer