Wie is Jackie?


Mijn naam is Jacqueline Berkhof, maar de meesten noemen mij Jackie. Mensen omschrijven mij als een echte mooimaker. Gedreven, creatief en met oog voor detail ga ik voor het allerbeste eindresultaat. Vastgoed is de rode draad in mijn carrière, interieur is mijn passie. En zo ben ik met Jacx Vastgoedpresentatie gestart… 
  


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Wie is Jackie?


Mijn naam is Jacqueline Berkhof, maar de meesten noemen mij Jackie. Mensen omschrijven mij als een echte mooimaker. Gedreven, creatief en met oog voor detail ga ik voor het allerbeste eindresultaat. Vastgoed is de rode draad in mijn carrière, interieur is mijn passie.  En zo ben ik met Jacx Vastgoedpresentatie gestart…   

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Hoe is het allemaal begonnen?

In de Utrechtse Makelaardij ben ik mijn loopbaan begonnen. Veel verschillende klanten ontmoet, allemaal met een eigen zoektocht naar hun droomhuis. In de bestaande bouw kom je weleens woningen tegen die eigenlijk nog niet echt klaar zijn voor de verkoop. Een gemiste kans! Want hoe verkoop je nou een huis met oubollig interieur en hoe begeleid je kopers door een woning die stampvol staat met spullen? Daar zag ik al dat een goede woningpresentatie het halve werk is! 

Vastgoed presentatie

Na verloop van tijd heb ik een ander facet van het vastgoed ontdekt en kwam uit bij de grootste projectontwikkelaar van Nederland, BPD (voorheen Bouwfonds). De afgelopen jaren heb ik zowel offline als online marketing- en verkoopactiviteiten verricht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in het midden van het land. Een hele andere markt. Want hoe verkoop je nou een woning vanaf een stukje papier? Daar komt dus de vastgoedpresentatie weer om de hoek kijken! 

Verkoop styling

Fraaie artist impressions en plattegronden die waren er wel. Maar echt binnen kijken? In de mindere markt was de modelwoning een uitkomst, rustig binnen kijken en de ruimte in het echt beleven. Met echt meubilair of met kartonnen meubels en met mooie woonaccessoires gestyled. En wat een briljante uitvinding was dat die kartonnen meubels. Het werkte uitstekend, je kon er niet op zitten, maar het gaf mensen het gevoel van ruimte. Vastgoedstyling deed zijn werk! 

Vastgoed fotografie

Een sprankelende portfolio is bij projectontwikkelaars echt noodzakelijk, laten zien wat je in huis hebt en welke prachtige woningen je de afgelopen jaren hebt ontwikkeld. En als Miss Beeldbank mocht ik jaarlijks onze huisfotograaf op pad sturen voor de vastgoedfotografie van de recente nieuwbouwprojecten. Prachtige woningen die echt van het beeld afspatten, geweldige foto’s voor de bedrijfsportfolio, daar werd ik enthousiast van! 

Meerwaarde voor vastgoed!

Inmiddels ruim 24 jaar ervaring en al veel van de vastgoedwereld gezien. Wat blijft het toch een interessante branche. Door de ervaring van de afgelopen jaren en de opgedane kennis voor het aantrekkelijk presenteren van vastgoed, is bij mij het idee ontstaan om Jacx Vastgoedpresentatie op te richten. Mijn creativiteit en kwaliteiten inzetten om het allerbeste eindresultaat voor de klant te behalen. Voor bestaande bouw of nieuwbouw, woning of bedrijfsruimte. Meerwaarde halen uit vastgoed. Dat is Jackie!

Benieuwd?

Op zoek naar een vastgoedstylist, vastgoedfotograaf, content creator vastgoed of vastgoedcoördinator? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie.
Neem gerust vrijblijvend contact op!