Wie is Jackie?

Mijn naam is Jackie! Vastgoed is de rode draad in mijn carrière en ik heb een voorliefde voor nieuwbouw. Mijn absolute drijfveer is met kwalitatief en hoogwaardige vastgoedpresentaties het allerbeste resultaat behalen.

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Wie is Jackie?

Mijn naam is Jackie! Vastgoed is de rode draad in mijn carrière en ik heb een voorliefde voor nieuwbouw. Mijn absolute drijfveer is met kwalitatief en hoogwaardige vastgoedpresentaties het allerbeste resultaat behalen.

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Hoe is het allemaal begonnen?

In de Utrechtse Makelaardij ben ik mijn loopbaan begonnen. Veel verschillende kandidaat-kopers ontmoet, allemaal met een eigen zoektocht naar hun droomhuis. In de bestaande bouw kwam ik toen weleens woningen tegen die eigenlijk nog niet echt klaar waren voor de verkoop. Een gemiste kans! Hoe verkoop je nu een huis met oubollig interieur en hoe begeleid je geïnteresseerden door een woning die stampvol staat met spullen? Daar zag ik al, een goede woningpresentatie is echt een must! 

Vastgoed presentatie

Na verloop van tijd heb ik een ander facet van het vastgoed ontdekt en kwam uit bij de grootste projectontwikkelaar van Nederland, BPD (voorheen Bouwfonds). De afgelopen jaren heb ik zowel offline als online marketing- en verkoopactiviteiten verricht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in het midden van het land. Een hele andere markt. Want hoe verkoop je nou een woning vanaf een stukje papier? Daar kwam dus de vastgoedpresentatie weer om de hoek kijken! 

Verkoop styling

Fraaie artist impressions en ingetekende plattegronden die waren er wel. Maar echt binnen kijken? In de mindere, maar zeker ook in de goede markt biedt de modelwoning uitkomst, rustig binnen kijken en de ruimte in het echt beleven. De ene keer met echt meubilair, de andere keer met kartonnen meubels, beiden gestyled mooie woonaccessoires. Het werkte uitstekend, het gaf meer ruimtegevoel en het liet heel goed de potentie van het huis zien. Vastgoedstyling deed zijn werk! 

Vastgoed fotografie

Een sprankelende portfolio is bij projectontwikkelaars echt noodzakelijk, laten zien wat je in huis hebt en welke prachtige en duurzame nieuwbouwwoningen je de afgelopen tijd hebt ontwikkeld. En als Miss Beeldbank mocht ik jaarlijks onze huisfotograaf op pad sturen voor de vastgoedfotografie van de recente nieuwbouwprojecten. Prachtige woningen die echt van het beeld afspatten, geweldige foto’s voor de bedrijfsportfolio, daar werd ik enthousiast van! 

Meerwaarde voor vastgoed!

Inmiddels 25 jaar ervaring en al veel van de vastgoedwereld gezien. Wat blijft het toch een interessante branche. Door de ervaring van de afgelopen jaren en de opgedane kennis voor het aantrekkelijk presenteren van vastgoed, ben ik met Jacx Vastgoedpresentatie gestart. Mijn creativiteit en kwaliteiten inzetten om het allerbeste eindresultaat voor de opdrachtgever te behalen. Van toegevoegde waarde zijn en meerwaarde creëren. Dat is Jackie!

Benieuwd?

Bij de verkoop van nieuwbouwwoningen is een professionele woningpresentatie essentieel. Hiermee kun je je onderscheiden in de markt, biedt het meerwaarde aan de nieuwbouwprojecten en draagt het bij aan een succesvolle verkoop. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie? Neem gerust contact op!