Wie is Jackie?


Mijn naam is Jacqueline Berkhof, maar de meesten noemen mij Jackie. Vastgoed is de rode draad in mijn carrière en ik heb een voorliefde voor nieuwbouw. Mijn drijfveer? Met kwalitatief en hoogwaardige vastgoedpresentaties het allerbeste resultaat behalen voor de opdrachtgever. 

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Wie is Jackie?


Mijn naam is Jacqueline Berkhof, maar de meesten noemen mij Jackie. Vastgoed is de rode draad in mijn carrière en ik heb een voorliefde voor nieuwbouw. Mijn drijfveer? Met kwalitatief en hoogwaardige vastgoedpresentaties het allerbeste resultaat behalen voor de opdrachtgever!   

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Hoe is het allemaal begonnen?

In de Utrechtse Makelaardij ben ik mijn loopbaan begonnen. Veel verschillende klanten ontmoet, allemaal met een eigen zoektocht naar hun droomhuis. In de bestaande bouw kwam ik toen weleens woningen tegen die eigenlijk nog niet echt klaar waren voor de verkoop. Een gemiste kans! Want hoe verkoop je nou een huis met oubollig interieur en hoe begeleid je kopers door een woning die stampvol staat met spullen? Daar zag ik al dat een goede woningpresentatie het halve werk is! 

Vastgoed presentatie

Na verloop van tijd heb ik een ander facet van het vastgoed ontdekt en kwam uit bij de grootste projectontwikkelaar van Nederland, BPD (voorheen Bouwfonds). De afgelopen jaren heb ik zowel offline als online marketing- en verkoopactiviteiten verricht voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in het midden van het land. Een hele andere markt. Want hoe verkoop je nou een woning vanaf een stukje papier? Daar kwam dus de vastgoedpresentatie weer om de hoek kijken! 

Verkoop styling

Fraaie artist impressions en ingetekende plattegronden die waren er wel. Maar echt binnen kijken? In de mindere, maar zeker ook in de goede markt biedt de modelwoning uitkomst, rustig binnen kijken en de ruimte in het echt beleven. Met echt meubilair of met kartonnen meubels en met mooie woonaccessoires gestyled. Het werkte uitstekend, het gaf mensen het gevoel van ruimte. Vastgoedstyling deed zijn werk! 

Vastgoed fotografie

Een sprankelende portfolio is bij projectontwikkelaars echt noodzakelijk, laten zien wat je in huis hebt en welke prachtige woningen je de afgelopen tijd hebt ontwikkeld. En als Miss Beeldbank mocht ik jaarlijks onze huisfotograaf op pad sturen voor de vastgoedfotografie van de recente nieuwbouwprojecten. Prachtige woningen die echt van het beeld afspatten, geweldige foto’s voor de bedrijfsportfolio, daar werd ik enthousiast van! 

Meerwaarde voor vastgoed!

Inmiddels 25 jaar ervaring en al veel van de vastgoedwereld gezien. Wat blijft het toch een interessante branche. Door de ervaring van de afgelopen jaren en de opgedane kennis voor het aantrekkelijk presenteren van vastgoed, ben ik met Jacx Vastgoedpresentatie gestart. Mijn creativiteit en kwaliteiten inzetten om het allerbeste eindresultaat voor de opdrachtgever te behalen. Van toegevoegde waarde zijn en meerwaarde creëren. Dat is Jackie!

Benieuwd?

De ontwikkeling van een nieuwbouwproject is een langlopend traject. Verschillende processen waarbij support van een expert vaak van harte welkom is. Van coördinatie, fotografie tot vastgoedstyling.
Jacx Vastgoedpresentatie is allround inzetbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust vrijblijvend contact op!