Jacx Portfolio


Deze portfolio is een compilatie van favoriete projecten variërend van nieuwbouw modelwoning, nieuwbouwproject, architectonisch ontworpen bedrijfsgebouw, recent verbouwde woning bestaande bouw en hoogwaardig gerenoveerde kantoorvilla. Divers met het accent op nieuwbouw en gerenoveerd. 


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Portfolio

Deze portfolio is een compilatie van favoriete projecten varierend van nieuwbouw modelwoning, nieuwbouwproject, architectonisch ontworpen bedrijfsgebouw, recent verbouwde woning bestaande bouw en hoogwaardig gerenoveerde kantoorvilla. Divers met het accent op nieuwbouw en gerenoveerd. 

Jacx Vastgoedpresentatie, van meerwaarde voor je vastgoed!

Benieuwd?

Het organiseren van de marketingstrategie en het verkoopmanagement voor nieuwbouwprojecten is maatwerk en tijdrovend. Als ervaren vastgoedcoördinator kan Jackie support verlenen tijdens het gehele verkooptraject. Naast de coördinatie kan zij als expert in vastgoedpresentatie tevens de benodigde verkoopmiddelen produceren. Het verzorgen van fotomateriaal of het realiseren van een modelwoning behoren ook tot de mogelijkheden. Kortom, allround inzetbaar! Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie? Neem gerust vrijblijvend contact op!