Jacx Verkoopstyling


Je huis snel en voor een goede prijs verkopen begint met verkoopstyling. Door een optimale presentatie bereik je meer potentiële kopers en is de kans groot dat de woning snel en voor de beste prijs en condities wordt verkocht. En het is een feit, verkoopstyling werkt!


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Styling

Je huis snel en voor een goede prijs verkopen begint met verkoopstyling. Door een optimale presentatie bereik je meer potentiële kopers en is de kans groot dat de woning snel en voor de beste prijs en condities wordt verkocht. En het is een feit, verkoopstyling werkt!

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom verkoopstyling bij Jacx?

Zoals gezegd, met verkoopstyling zorg je voor een optimale presentatie van je huis. Met minimale middelen kun je de woning heel aantrekkelijk stylen en geschikt maken voor een grote doelgroep. Bij verkoopstyling gaat het om gevoel voor ruimte, licht, sfeer en niet te vergeten de finishing touch. Door passie voor interieur en oog voor detail zet Jacx Vastgoedpresentatie de puntjes op de i.

Ruimte en licht

Sfeer

Finishing touch

Minimale investering

Verkoopstyling van woningen kan op verschillende manieren. Je kunt een bestaande woning  aantrekkelijk stylen voordat die in verkoop gaat. Maar je kunt ook een lege nieuwbouwwoning inrichten als modelwoning. Voor beide geldt, met een minimale investering kun je het maximale verkoopresultaat behalen.  

“MAXIMAAL VERKOOPRESULTAAT”

Vastgoedstyling

Bij bestaande woningen wordt de woning met minimale middelen zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd voor een zo groot mogelijke doelgroep. Je vergroot hiermee de interesse in de woning en dat leidt vervolgens weer tot meer bezichtigingen. De woning wordt dan vaak snel en voor de beste prijs en condities verkocht.

“SNEL VERKOPEN VOOR DE BESTE PRIJS”

Modelwoning

Voor een nieuwbouwwoning geldt dat die sneller wordt verkocht als de woning is ingericht. Dan pas kunnen potentiële kopers de ruimte echt voelen en de potentie van het huis veel beter inschatten. Door het inzetten van verkoopstyling kun je deze kijkers hiermee helpen om snel een weloverwogen keuze te maken.

INGERICHTE WONING VERKOOPT BETER”

Benieuwd?

 

Op zoek naar een verkoopstylist, vastgoedfotograaf of content specialist vastgoed? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Meer weten?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel of mail mij gerust!

Informatie

Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer