Jacx Vastgoedstyling


Je huis snel en voor een goede prijs verkopen begint met vastgoedstyling. Door een optimale presentatie bereik je meer potentiële kandidaten en is de kans groot dat de woning snel en voor de beste prijs en condities wordt verkocht. En het is een feit, vastgoedstyling werkt!


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Styling

Je huis snel en voor een goede prijs verkopen begint met vastgoedstyling. Door een optimale presentatie bereik je meer potentiële kandidaten en is de kans groot dat de woning snel en voor de beste prijs en condities wordt verkocht. En het is een feit, vastgoedstyling werkt!

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom vastgoedstyling bij Jacx?

Met vastgoedstyling zorg je voor een optimale presentatie van je huis voor de verkoop of verhuur. Na de opruimwerkzaamheden wordt de woning met minimale middelen aantrekkelijk gestyled. Bij vastgoedstyling gaat het om gevoel voor ruimte, licht, sfeer en niet te vergeten de finishing touch. Door passie voor interieur en oog voor detail zet Jacx Vastgoedpresentatie de puntjes op de i.

Minimale investering

Vastgoedstyling van woningen kan op verschillende manieren. Je kunt een bestaande woning aantrekkelijk stylen voordat die in verkoop of verhuur gaat. Maar je kunt ook een lege nieuwbouwwoning inrichten als modelwoning. Voor beide geldt, met een minimale investering kun je het maximale verkoopresultaat behalen.  

MAXIMAAL VERKOOPRESULTAAT

Vastgoedstyling

Bij bestaande woningen wordt de woning met minimale middelen zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd voor een zo groot mogelijke doelgroep. Je vergroot hiermee de interesse in de woning en dat leidt vervolgens weer tot meer bezichtigingen. De woning wordt dan vaak snel en voor de beste prijs en condities verkocht of verhuurd.

VOOR DE BESTE PRIJS

Modelwoning

Een nieuwbouwwoning wordt sneller verkocht als de woning is ingericht. Door het huis functioneel in te richten, laat je de mogelijkheden van het huis goed zien en kunnen de potentiële kopers de potentie veel beter inschatten. Door het inzetten van vastgoedstyling kun je de kijkers helpen om snel een weloverwogen keuze te maken.

INGERICHT VERKOOPT BETER

Snel verkopen of verhuren

Hoge opbrengst

Aantrekkelijke presentatie

Waarmee kan Jacx jou helpen? 

Jacx Vastgoedpresentatie helpt je om jouw woning aantrekkelijk te presenteren door de woning praktisch in te richten, met woonaccessoires aan te kleden en sfeervol te stylen. Een kijker voelt zich hierdoor direct thuis en vaak wordt dan de deal snel en voor de beste prijs en condities gesloten. Vastgoedstyling helpt jou om het maximale resultaat uit de verkoop of verhuur te halen.

TIP  

Maak het plaatje compleet door de woning direct na de styling te laten fotograferen. De woning ziet er nu opperbest uit, maak van die gelegenheid gebruik!

zo 
Ingerichte woning
Bij een ingerichte woning is het mogelijk om een vastgoedstyling adviesgesprek te plannen bij jou thuis of online. Bij dit gesprek lopen wij samen door de woning en ontvang je tips voor de meest praktische inrichting, het gebruik van kleuraccenten en het creëren van de juiste sfeer. Met dit mondelinge advies van de stylist kun je direct zelf aan de slag om jouw woning klaar te maken voor de verkoop of verhuur.

Leegstaande woning

Staat de woning leeg, dan kan deze geheel door ons worden ingericht met echt meubilair, aangevuld met stijlvolle woonaccessoires. Na het gezamenlijk bekijken van de woning maken wij op basis van de wensen en het beschikbare budget het plan van aanpak. Na akkoord op de offerte, gaan wij direct aan de slag om de (model)woning aantrekkelijk in te richten voor de verkoop of verhuur.

 

Benieuwd?

Op zoek naar een vastgoedstylist, vastgoedfotograaf, content creator vastgoed of vastgoedcoördinator? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Jacx Vastgoedpresentatie.
Neem gerust vrijblijvend contact op!