Jacx Vastgoedstyling


De opgeleverde nieuwbouwwoning snel en voor de beste prijs en condities verkopen begint met het realiseren van een modelwoning. Door de aankleding volgens de laatste trends en een eigentijdse inrichting, laat je zien wat de woning écht allemaal te bieden heeft!  


Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Jacx Styling

De opgeleverde nieuwbouwwoning snel en voor de beste prijs en condities verkopen begint met een modelwoning. Door de aankleding volgens de laatste trends en een eigentijdse inrichting, laat je zien wat de woning écht allemaal te bieden heeft.  Het is een feit, vastgoedstyling werkt!

Jacx Vastgoedpresentatie, meerwaarde voor vastgoed!

Waarom vastgoedstyling?

Het is alom bekend, een leeg nieuwbouwhuis wordt sneller verkocht als die goed is aangekleed en ingericht is met echt meubilair en sfeervolle woonaccessoires. Met de aankleding bied je de koper een compleet afgewerkte woning en daar is in de huidige markt veel vraag naar. Met een inrichting op maat wordt de woning zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd en zorg je voor het aantrekken van de juiste doelgroep. Door de kant en klare aankleding en neutrale inrichting kan de kandidaat koper de ruimte beter inschatten en laat het heel goed de potentie van de woning zien. Het is een feit, vastgoedstyling werkt!

Modelwoning

Ter ondersteuning van de verkoop is het advies om een lege nieuwbouwwoning na de oplevering hoogwaardig aan te kleden en sfeervol in te richten met echt meubilair en woonaccessoires. Met deze modelwoning laat de verkoper zien welke potentie de woning biedt. Een snelle woningverkoop voor de beste prijs is dan vaak het positieve effect.

INGERICHT VERKOOPT BETER

Vastgoedstyling

Naast een goede aankleding is ook de tijdelijke inrichting van de woning essentieel ter ondersteuning van de verkoop. Een neutraal en functioneel ingerichte woning geeft een goed ruimtelijk inzicht en laat tevens de potentie van het huis zien. De kijker voelt zich direct thuis en kan hierdoor snel een weloverwogen keuze maken.  

MAXIMAAL VERKOOPRESULTAAT

All-Inclusive

Een kwalitatief en aantrekkelijke aankleding van de woning met een hedendaagse badkamer, keuken, schilderwerk, wand- en vloerafwerking en tuinaanleg is essentieel voor een vlotte verkoop. De vakmannen zijn schaars vandaag de dag en potentiële kopers betalen graag iets meer voor een kant en klaar huis waar ze zo in kunnen! 

MEERWAARDE VOOR DE KLANT

Voorspoedige verkoop

Hoge opbrengst

Aantrekkelijke presentatie

Dienstverlening Jacx
Het realiseren en coördineren van een nieuwbouw modelwoning is een tijdrovende klus. De aankleding en inrichting vergt veel afstemming met diverse partijen en deze werkzaamheden moeten vaak naast het dagelijkse werk worden verricht. Bij de projectontwikkelaars is het rennen en vliegen om de ballen in de lucht te houden. En iedereen wil zich ook graag bezighouden met zijn eigen vakgebied en doen waar hij of zij goed in is. Bepaalde werkzaamheden die daar niet bij horen, wil je dan graag uitbesteden aan iemand die daar alles van af weet. Een expert die jou het werk uit handen neemt, kwaliteitswerk aflevert en tijdens het gehele proces kan ontzorgen.   


Voor het realiseren van een nieuwbouw modelwoning biedt Jacx de volgende diensten aan:
 

  • Coördinatie van de complete aankleding van de woning
  • Realisatie inrichting met echt meubilair en woonaccessoires 
  • Fotografie voor diverse verkoop- en marketingdoeleinden 
zo 
De toegevoegde waarde van Jacx

 Het aankleden en inrichten van een modelwoning kost veel tijd. Je zoekt contact met diverse experts die allemaal hun eigen aandeel in de woning leveren. Offertes aanvragen, planning maken, volgorde werkzaamheden afstemmen, sleuteloverdracht, oplevering werk checken. Kortom, een hele klus. 
Niet je dagelijkse werk en dat zou je heel graag willen uitbesteden aan een expert. 

Jackie heeft jarenlange ervaring in de nieuwbouwwereld en met haar expertise op het gebied van interieur, weet ze precies wat een lege nieuwbouwwoning nodig heeft. Een vast aanspreekpunt die met haar organisatietalent en kwaliteitsgericht werken het gehele traject van A tot Z kan ontzorgen. De coördinatie voor het realiseren van een complete modelwoning is bij haar in goede handen. Als nieuwbouw modelwoning expert levert ze met Jacx de perfecte modelwoning af!

 

Benieuwd?

De ontwikkeling van een nieuwbouwproject is een langlopend traject. Verschillende processen waarbij support van een expert vaak van harte welkom is. Van coördinatie, fotografie tot vastgoedstyling.
Jacx Vastgoedpresentatie is allround inzetbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust vrijblijvend contact op!